Haas prvi predstavio livreju za 2023! Velike promjene boja

Haas je prvi konstruktor koji je predstavio livreju za nadolazeću sezonu Formule 1. Američka je ekipa nazvala ovogodišnji bolid VF-23, a u utorak su službeno predstavili boje bolida, dok će sam dizajn bolida biti predstavljen tek na predsezonskom testiranju u Bahreinu.

Za razliku od prijašnjih godina, gdje je Haas bio dominantno bijele boje, VF-23 je primarno crne boje uz bijele i crvene detalje. Jasno se vidi MoneyGram, novi sponzor američke ekipe.

“Ulazimo u novu sezonu inspirirani snažnim performansama prošle godine i povratkom u osvajače bodova. Cilj je za 2023. da budemo konzistentniji i s Kevinom Magnussenom i Nicom Hulkenbergom vjerujem da sigurno imamo iskusni vozački par koji je i više nego sposoban osvojiti bodove nedjeljama.”

“Dijelim entuzijazam u vezi livreje, to je jedan od koraka u predsezoni prema onome što želimo raditi, a to je utrkivanje!”

“Sviđa mi se livreja, nema dvojbe da se radi o podignutom i moderniziranom dizajnu koja je prikladnija za novu eru s MoneyGramom kao našim naslovnim sponzorom.”

“Čeka nas uzbudljiva godina u Formuli 1 i odlično je što smo prvi koji smo prošli kroz vrata i pokazali našu livreju, ali usredotočeni smo da VF-23 bude spreman za stazu. Stvarno što moramo nadograditi nakon naših performansi prošle godine.”

Gunther Steiner, šef Haasa.

Predsezonsko testiranje u Bahreinu traje od 23. do 25. veljače, a već tjedan dana poslije počinje oktanski cirkus. VN Bahreina na rasporedu je 5. ožujka.

Pretplati se
Obavijesti o
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Ovaj VF22 je tehnološki isti kao Ferrari F75..osnovne stvari kao što su pogon i aerodinamički koncept su im jako slične..naravno da se razlikuju u detaljima i kod pogona i i kod aerodinamike, ali nebi trebala biti ovakva razlika u rezultatima..znači da se ostala razlika krije u organizaciji momčadi i u vozačima.

theKing

Nitko nece nista otrkivat do prve utrke sezone.veci dio cemo vidjeti na testiranjima ali ne sve.

Desmosedici

Znam Luka! Rekao sam VF22 a ne VF23..a vjerojatno će i ovogodišnji HAAS VF23 biti tehnološki jako sličan ovogodišnjem bolidu Ferrarija, Cavallinu 675/ još mu ne znamo ni ime. Pod “tehnološki” mislim na pogon i idejna rješenja karoserije i dizajna..naravno da neće biti indetičan u ničemu, ali će slijediti sve tehnološke smjernice kako je to napravio Ferrari. Lp!

west

Opet kradeš misli od Paola pa se praviš pametan jel kopijo!?Paolo od 02 veljače a ti isto to samo 04 veljače 🤣🤣🤣!!!

theKing

Iz djeg me podsjeca na mclaren mercedes 2000tih godina

Related Posts
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x