Nyck de Vries uz Tsunodu u AlphaTauriju u 2023.!

Nyck de Vries vozit će za AlphaTauri uz Yukija Tsunodu u 2023. godini, potvrdio je talijanski konstruktor nekoliko sati prije početka trećeg slobodnog treninga na Suzuki. Nizozemski vozač, koji je debitirao u Formuli 1 prošli mjesec u Monzi zaradio je prvi F1 ugovor u svojoj karijeri.

Podsjetimo, Pierre Gasly službeno je potpisao za Alpine, a AlphaTauri se odlučila za 27-godišnjeg de Vriesa koji je oduševio s devetim mjestom u Williamsu na VN Italije.

“Iznimno sam uzbuđen što se pridružujem Scuderiji AlphaTauri u 2023. godini. Želim se zahvaliti Red Bull i ekipi što su mi dali priliku da vozim u Formuli 1.”

“Nakon F2 otišao sam nešto drugačijim putem kroz motosport, ali F1 je oduvijek bio moj san i zahvalan sam što sam ga ispunio. Imao sam puno iskustva s ovogodišnjim bolidima i mislim da me to stavilo u odličnu poziciju za narednu godinu, nadam se da će mi ovo pomoći da se pripremim za ono što slijedi.”

“Većinu tinejdžerskih godina proveo sam u Italiji na kartingu, tako da sam se tamo oduvijek osjećao kao kod kuće. Za mene je odlično što se pridružujem talijanskoj ekipi, koja već ima pravi obiteljski osjećaj.”

Nyck de Vries
Pretplati se
Obavijesti o
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
schumy

Pravi odabir Alphatautija!
Momak ima “jajca” i nema respekta a ujedno je fair vozač!

robif

Razvali ladyboya

Related Posts
2
0
Would love your thoughts, please comment.x