Produžen ugovor za održavanje VN Kine do 2025.!

Formula 1 je objavila kako su produžili suradnju s organizatorom utrke u Kini te će se utrka u Šangaju održavati do 2025., iako se u 2022. neće održati utrka zbog problema s pandemijom koronavirusa.

Promotori utrke u Kini su izrazili zadovoljstvo što će najbolji svjetski vozači voziti u njihovoj zemlji i narednih godina, a Stefano Domenicali je u ime Formule 1 rekao kako su sretni što su uspjeli produžiti suradnju te što će se VN Kine održavati na stazi kraj Šangaja.

”Ovo su sjajne vijesti za sve naše fanove iz Kine te smo počašćeni što možemo objaviti kako smo potpisali produženje suradnje koja će vrijediti sve do 2025. Naše partnerstvo s našim promotorom Juss Sports je vrlo dobro te se veselimo nastavku naše dugoročne suradnje.”

”Iako smo svi razočarani što nismo mogli uklopiti VN Kine u kalendar za 2022. godinu zbog pandemije koronavirusa, Kina će biti uvrštena u kalendar Formule 1 čim uvjeti u svijetu to dopuste,” zaključio je Domenicali.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
mody

kina mi nije baš draga staza ali tamo smo uvijek imali kisu pa je znalo bit uzbudljivo vratit će se 2023 nesto spominju da će se vratit i juzna koreja

Related Posts