Hamilton: Očekujem još težu borbu u drugom dijelu sezone

Na ljetnu pauzu otišli smo s prednošću Lewisa Hamiltona, osam bodova je razlika, a VN Belgije pokazat će nam hoće li se Verstappen približiti Hamiltonu ili će pak kao i prijašnjih godina Mercedes odjahati u suton.

Hamilton je u razgovoru prije VN Belgije podijelio svoja razmišljanja glede šampionske bitke:

“Vidjeli smo na početku sezone kako će Red Bull biti dobar, pokazali su brzinu i konkurentnost. Naravno, kako je sezona prolazila oni su još jačali kao momčad, no mi smo se vratili na pravi način, kao što smo to radili prijašnjih sezona.”

Što Lewis što očekuje od drugog dijela sezone?

“Bit će teška druga polovica sezone. Prva polovica je bila jedna od najtežih do sada, očekujem isto i u drugoj, čak možda i težu”, dodao je Britanac.

Već brojne bitke za titulu su iza Hamiltona, a upitan je ima li razlike boriti se s timskim kolegom kao 2016. Ili pak s vozačem druge ekipe:

“Da budem iskren, meni je potpuno isto, svakako se morate boriti. Drugačije je cijelo iskustvo kada je interna borba, ovisite o manjem broju ljudi u ekipi, dok u ovom slučaju cijela momčad radi za vas i sve je dinamičnije, bolje i ugodnije”, zaključio je Hamilton.

Hamilton lovi svoju petu pobjedu u Belgiji, dok Verstappen čeka svoju prvu pobjedu na Spa Francorchampsu.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bilal

Misli da ce Hami biti bolji u drugom dijelu sezone jer nece ni oni sjediti skrstenih ruku,a sto se tice borbe oni su jos klasa za sebe bar ovu sezonu .Mislim da im prilaze drugi kolko oni dopustaju.

Yukihonda

…. no mi smo se vratili na pravi način reče on…. ajde….gdje si trole sa naj ljepšim profilom… sakri se u mišju rupu… kakva borba dosada a protivnika nema… kojega si izbacio na nesportski način…..ima si šansu prsa u prsa a ti pričaš o borbi… nemaš poima o borbi.. ham ti si razmaženo derište koje se nezna nositi… samo sa slabima… tu si ti jak….

Related Posts