Video: Grosjean se javio iz bolnice i poručio – “Dobro sam!”

Nakon stravične nesreće koja se dogodila u prvom krugu Velike nagrade Bahreina, najvažnija vijest je da Romain Grosjean nije pretrpio ozbiljnije ozljede. Prebačen je u bolnicu, a ovom se porukom obratio fanovima, kolegama i svima koji su bili zabrinuti za njegovo zdravlje.

 “Pozdrav svima, samo sam vam želio reći da sam dobro. Hvala vam na brojnim porukama. Nisam bio za Halo zaštitu prije nekoliko godina, ali sada mislim da je to najbolja stvar koju dodali u Formulu 1. Bez toga, sada ne bih mogao pričati s vama. Zahvaljujem svom medicinskom osoblju, na stazi i ovdje u bolnici.”

Snimke Grosjeanove nesreće svi su pratili u nevjerici, začuđeni kako je uspio odšetati s mjesta stravičnog sudara. Bolid se doslovno razletio pa zapalio, no na svu sreću Francuz je prošao bez težih ozljeda. Ima opekline na šakama, ali snimanje nije pokazalo nikakve prijelome.

Želimo mu brz oporavak, a isto mu žele i brojne osobe iz F1 svijeta.

Naslovna fotografija: Twitter F1

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Johnny be good

FerrariHR

Užas

Desmosedici

Najteža stvar kod ovakvih nesreća, osim opeklina, je udisanje otrovnih plinova od goriva i plastike..može teško oštetiti pluća..kao što se dogodilo Niki Laudi..vidim iz slike da i Grozni dobiva kisik na nos, ali ne izgleda ništa ozbiljno..mislim loše.

mody

dobro je care ziv si sve najbolje brz oporavak zivot izdravlje na 1 mjestu, ovo jwe najstrasnija neswreca koju sam gledao nakon dugo godina webberov uvalenciji, alonsa u australiji ,bilo je tu strasnih nessreca ali ova danas je horor, i zasao iz plamena ziv,,iako sa ga katka kritizirao zao mi je zelim mu brz opravak i da ostane u f1 bar još jednu godinu,

Related Posts