Kevin Magnussen: U budućnosti se vidim u IndyCaru

Kevin Magnussen polako se približava svojoj posljednjoj sezoni u Hassovim redovima. S obzirom na to kako još uvijek nema planova za budućnost u Formuli 1, rekao je kako bi se volio okušati u seriji IndyCara kada završi svoj dosadašnji staž.

U Haas je došao početkom 2017. te je posljednje dvije sezone za svoju momčad uspio priskrbiti najviše bodova. Trenutno je u svojoj kući i čeka početak sezone koja je ponovno odgođena i za sad je najvjerojatnije da će početi s VN Austrije početkom sedmog mjeseca. S obzirom na to kako ima puno vremena, odgovorio je na neka pitanja svojih obožavatelja. Jedno od njih je bilo vezano uz karijeru nakon Formule 1.

“Oduvijek sam osjećao strast za IndyCarom, pa i za ostalim serijama. No, s obzirom na to kako je moj tata debitirao u IndyCaru, imam povećani interes za tom serijom,” rekao je.

“Serija je izvrsna. Smatram da su staze za utrkivanje zaista nevjerojatne.”

“Nadam se kako ću dobiti priliku jednoga dana u toj seriji. Dajem joj prednost!”

Kevinov otac Jan se natjecao u CARTU (bivše ime serije) u sezonama 1996 i 1999. Nije bio pretjerano uspješan jer je u dvije sezone sakupio svega 13 bodova. Kevin zasigurno ima velike ambicije te nam preostaje vidjeti hoće li uspjeti nadmašiti oca.

Related Posts