Carey: Europa je vrlo važna za Formulu 1

Šef Formule 1 Chase Carey svjestan je važnosti europskih utrka za Formulu 1 i želi dugogodišnji ugovor s promotorima VN Španjolske, utrke koja je na rasporedu idućeg vikenda.

U razgovoru za španjolske medije, Carey je rekao kako imaju opciju produženja.

“Imamo ugovor s kojim bi mogli nastaviti s Barcelonom i nadam se da će to biti slučaj u budućnosti. Naša najmera je imati dugogodišnji ugovor i sve napore ćemo uložiti da to ostvarimo. Želimo biti ovdje, u ovom dijelu Europe jer je ovaj kontinent jako važan za Formulu 1,” rekao je Carey.

Otkrio je i kako novi vlasnici Formule 1 žele rast sporta.

“Imamo planove kako bi Formulu 1 napravili još zanimljivijom i atraktivnijom za navijače. Za sada smo imali tri različita pobjednika u četiri utrke i to čini prvenstvo jako zanimljivim,” dodao je Carey.

 

 

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Chik

Teško da bude f1 više ikad atraktivna kao što je bila. Staze su kao poligoni. Zone sve izasfaltirane, svaki vozač može tokom kruga napravit bezbroj grešaka koje ga neće kazniti. Premalo izljetanja, premalo borbi, sve nekako umjetno djeluje.. Svaka utrka je kao procesija križnog puta.

modesto

casey u pravu si valjda si i ti shvatio šta je problem vrati estoril imolu zandvort nubugring ,,doista je azijskij staza i jutarnjih utrka, nema vez pvi put nakon 2012 imamo različite vozače ali ništa od toga onda su gume odlučivale sada taktika i opet procesije gledamo,moto gp je puno bolji od f1,,rossi nije dobio nijednu utrku a vodi u poretku, kad ce dobiti utrku sauber wilams, force india, to bi bilo super uvijek isti,otkad su red bull i mercedes i ova pravila od 2010 došla pa zvuk i turbo kmioni, f1 gledanost je u padu,,,više nema onog gušta kao… Read more »

Grmoja

kad je vlada šumi tek je onda bilo ajme, zna si da ce pobjedit 95 posto utrka i to je bilo dobro???? Ma dajete

Related Posts