Alesi: Kladio bih se na Ferrari u Kini

Bivši vozač Ferrarija, Jean Alesi, kaže da će Ferrari biti vrlo brz na sljedećoj utrci VN Kine te da će zadržati pobjednički momentum. Francuz, koji se utrkivao za Ferrari pet sezona, vjeruje da su teški dani za talijansku momčad iza njih.

”Dolazak ovih novih pravila bio je nejasan. Postojalo je tisuću nagađanja što će napraviti Mercedes i Red Bull.

”Ali nakon Australije, očekujem da će Ferrari nastaviti i potvrditi svoju formu u Kini. Lakoća kojom je Sebastian Vettel mogao pratiti Lewisa Hamiltona je nevjerojatna, dok Hamilton nije imao šanse pratiti Nijemca. Kada je bolid dobar od samog početka puno je lakše razvijati se,” rekao je Alesi.

Mnogi još uvijek nisu sigurni može li momčad Ferrarija nastaviti ovako i u nadolazećim utrkama. Flavio Briatore nije bio impresioniran pobjedom talijanske momčadi, te kaže kako trebati pričekati još nekoliko utrka kako bi vidjeli pravo stanje.

”Neke stvari bit će jasnije nakon Kine.”

”Pobjeda Ferrarija je bila odlična stvar za sezonu, ali Melbourne je posebna staza koja ne otkriva puno. Očekujem velike stvari od Red Bulla i Mercedesa. U idealnom scenariju imati ćemo tri momčadi u borbi za naslov svjetskog prvaka,” rekao je Talijan.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Legenda86

onda bi izgubio okladu ako bi se kladio na ferrari jer mercedes zn šta radi a prva utrka ne znaći ništa tu je i red bull koji jako dobro izgleda i ide ja bi razmislio sa okladama

avalon

prva trka zaista ne znači ništa … ovisno ko pobjedi ( u ovom slučaju pobjedija ) . da je pobjedija mercedes za mnoge bi značila , da je pobjedija RB isto bi to bija znak npr adrianove genijalnosti . ali kad je pobjedija ferrari onda to ništa ne znači . jedna “nevažna” stvar kao da nije mnogima upala u oko “LAKOĆA kojom je Sebastian Vettel mogao pratiti Lewisa Hamiltona je nevjerojatna, dok Hamilton nije imao šanse pratiti Nijemca.” kako je izjavija ipak od nas iskusniji alesi . ako će preticanja zaista bit otežana kako su izjavili neki vozači onda bi… Read more »

avalon

PS po nekoliko izjava briatorea ( posli predsezonskih testiranja i sada posli prve trke ) imam osjećaj ka da mu je krivo šta je ferrari pokaza odličnu formu u barceloni i sad u australiji . baš me zanima bi li ovako priča da je on na mistu arrivabenea . ko zna šta u glavi vrti stari lisac flavio kad ovako priča . ne virujem da ovo radi iz ljubavi iako je taljan ….

modesto

vidjet cemo

Vendetta

Neće biti lako, imam dojam da mercedes nije pokazao ono što treba dobro kažu Kina če dati možda pravo stanje stvari,

LHsince2007

Što da ne, sigurno je dobra kvota na kladionicama 😀

f2008

nakon Kine će sve biti jasnije..stoji izjava Alesija ali i Briatorea..tako da se treba strpit još tjedan dana pa će nam Ferrari i Mercedes pojasniti kako stoje stvari u 2017. god

hrcfaca

Meni se čini ovako.
Mercedes kad ima nove gume onda su malo brži, ali ćini se kao da brže ih potroše tako da je jako zanimljivo vidjeti mogu li Bottas i Hamilton nekako uspjeti sačuvat gume, a da opet ne gube previše vremena u odnosu na crvene. Barem sam ja takav dojam dobio u Australiji, ali nigdje ne piše da će tako biti i na sljedečim stazama.

zendo21

U kini bismo mogli vidjeti i koliki su deficiti snage pojedinih motora, nadamo se na tom dugačkom pravcu

dFixxx3r

forza forzaaa

Related Posts