Sauber s velikim paketom nadogradnji od VN Singapura

Sauber bi od VN Singapura trebao uvesti veliki paket nadogradnji za svoj C34, koje će se podudarati s poboljšanom verzijom Ferrarijeve pogonske jedinice koja će se nakon ljetne stanke naći u bolidima švicarske momčadi. Ekipa iz Hinwila je zabilježila dobre rezultate u uvodnim utrkama sezone, ali bodove nisu osvojili od VN Monaka u svibnju pa se sada nalaze na sedmom mjestu u konstruktorskom poretku.

“Približavamo se mjestu kojem pripadamo i na kojem smo se tradicionalno nalazili”, rekla je šefica Monisha Kaltenborn. “Imamo puno konkurentniji paket u usporedbi s prošlogodišnjim. Puno toga ima veze sa šasijom i pogonskim sustavom jer je naš dobavljač napravio veliki pomak u usporedbi s prošlom godinom.”

“Zadržavanje tempa razvoja neće biti lagan posao, ali oko Singapura uvodimo veći paket nadogradnji. Prije toga ćemo dobiti poboljšani motor pa sam uvjerena da možemo nešto učiniti ove sezone.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Ispričavam se, ne vezano za temu 🙂

Schumi1

Mislim da Marussia nije bila bankrotirala, i da su razvili normalan bolid za ovu godinu, da bi bili ispred Saubera. Sauber stvarno ima najgori bolid na gridu. Jedino ih je motor iščupao na početku sezone. A Marussijin novi bolid koji je bio u pripremi je trebao biti bolji u svakom pogledu od prošlogodišnjeg (ovog sa kojim sada voze), i uz to još sa novim Ferrarijevim motorom. Mogla je Marussia da nije bilo bankrota komotno postati ekipa iz sredine poretka.

Luka Tunjić

Nadam se da će Sauber redovito završavat u bodovima 🙂

Related Posts