Coulthard: Rosberg pokazuje ‘zabrinjavajuće znakove’

Nema sumnje da će Nico Rosberg raditi na svim poljima kako bi pokušao pobijediti svog timskog kolegu i svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona. To je i sam priznao uoči nove sezone, ali nakon dvije utrke Nijemac zaostaje 10 bodova za Britancem sa suprotne strane garaže. Rosberg u Maleziji nije pokazao dovoljnu borbenost, a bivši F1 vozač David Coulthard smatra da Nico pokazuje ‘zabrinjavajuće znakove’ nakon posljednje utrke:

“Zabrinjavajući znakovi dolaze iz Rosbergove garaže. Stvari ne stoje dobro za njega nakon dvije utrke. Puno pomiješanih poruka dolazi s njegove strane kada se razgovara o traženju informacija, odnosno negiranju tih zahtjeva. Za Nicu smatramo da je inženjer za upravljačem, ali ne radi u korist svog PR-a.”

Coulthard dodaje je Mercedesov vozač bio kontradiktoran kada je riječ o pristupu medijima.

“U Melbourneu je rekao da se želi više povezati s britanskom publikom i medijima. Najbolji trenutak je uoči same utrke. Kada sam otišao do njegovog menadžera i zatražio kratki intervju na gridu, Nico me odbio jer je razgovarao s novinarima njemačkog RTL-a. To je u suprotnosti s onim što je rekao prije dva tjedna.”

32 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
blade1978

E sad zamislite Hamiltona i Alonsa u Mercedesu ili Hamiltona i Vettela.Kakva bi to bila borba u istoj momcadi a ne ovaj Pekmez od Rosberga

bmw.s85

Šteta takvog bolida kad ga vozi takav bolid….

r.u.m.

U potpunosti se slažem,već sam neki dan napisao da je Rosber GNJIL još od lani i sredine sezone i ne pruža nikakve borbe sa Luisom

damir76

Kad bi se održala “famozna” utrka gdje bi svi vozači imali potpuno identičan bolid i plasirali se isključivo po svojim vozačkim sposobnostima, prilično sam siguran da bi Rosberg vodio grčevitu borbu za otprilike 8. mjesto… Bit će prvak kad i Grosjean, znači nikad, eto…

prosti

nisam baš siguran u rezultate te famozne utrke – sjeti se 2012. i Kupa nacija u Bangkoku, svi su vozili iste aute, a najbrži je bio upravo grozni

ciki-f1

Što se tiče zabrinjavajućih znakova je istina, pomalo me i nervira kad znam da može puno bolje, ali ovo s intervjuom je glupost, pa što je trebao, odj. one s kojima priča da bi njemu dao izjavu.

kimi car

Mojtezamalo govori kako je dobar ferrari zasluga “stare” (potjerane) ekipe,ovaj govori kako Rosberg pokazuje zabrinjavajuće znakove jer mu nije dao intervju (u isto vrijeme dok je davao intervju nekome drugom) 🙂 🙂 Pa kaže,za Nicu smatramo da je inžinjer za upravljačem,ali da ne radi u korist svoga PR-a ????? Odjednom Nico više nije vozač no inžinjer a njemački mediji nisu PR ali zato jesu britanski ? wtf?

mironet

Evo da se ovim putem zahvalim Vedranu Kristiću na informaciji kako da dođem do slike,odličan izbor slike napokon se ekran i kod mene zacrvenio,nisam ja više u cvijetu mladosti da kužim šta su cookii i te neke fore hehehe i još nešto kako maknuti onaj oglas prekriva mi Ferrari ne vidim ga u potpunosti HVALA… Da nadodam vezano za temu,i prošle godine i ove godine opet ču reči i stojim iza toga Rosberg nije dorastao Hamiltonu jer je nježan i nikada neče agresivno kretat na protivnika riješit če to na nježan način,dok Hamilton ide glavom kroz zid i na sve… Read more »

zgrobnika

evo ti full slika u boljoj rezoluciji
http://snag.gy/x0lk2.jpg

Zeus

Itekako, evo Hurin dao linkove, ad blockeri rade ko puška, a tek na streamovima, milina… 😉

Hurin

Za uklanjanje oglasa:
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en
ili
https://addons.mozilla.org/En-us/firefox/addon/adblock-plus/

Ako koristiš Chrome, onda klikni na prvi link, a ako koristiš Firefox, onda drugi. Ako kojim slučajem koristiš Internet Explorer, prestani.

mironet

Hahahaha internet explorer,pa nema bržeg

mironet

Hvala zgrobnika na slici

RINDT JOCHEN 1970

Meni je osobno rosberg ok kao vozac a svi smo citali da je jako pametan i kulturan kao covjek opcenito. Ali nekako mi se cini da ce vrlo, vrlo tesko do naslova opcenito… Mislim da ce on imati cijelu karijeru kao npr. Massa jako dobar uvijek tu negdje pri vrhu ali opet malo fali… (nadam se da mi navijaci Masse neće zamjeriti ovako osporedbu)

modesto

nicu fali agresivnost .

vlado

Juce sam pisao na temi ferrari o nici. Vjerujem da je on dosegao svoj vrhunac prosle godine. I da ce ove biti laka lovina za ferrari. Sezona ce se nastaviti sa greskama i losijim voznjama. Jako mu je tesko, jer je shvatio da ne moze pobjediti hamiltona. Sada ce biti zaljenja van staze itd. Kao webber…

avalon

u bem ti …odbija kratki intervju sa coulthardom !?!?!? vjerovatno mu nije posla ni čestitku 27. 03. kad je david slavija rođendan . a ja mislija da smo samo mi ovde na forumu povremeno tašti , “puknuti” kad ono … ma kako se njemac usudija zanemarit škota u korist njemačkih novinara ? možda u maleziji nico i nije bija agresivan ali prema kraju trke on je smanjiva u sec razmak između sebe i LH dok je lewis razmak između sebe i seba smanjiva u desetinkama . ako bi gledali kroz ovo ne znam ko nije bija dovoljno agresivan .

girl in love with formula 1

Nico je tada vozio na bržim gumama, medium, a Lewis na sporijim (hard)

HeatBlast -.-

ne znaš ti haman ko je na kojim gumama, a ne ko je koliko agresivan 😉

avalon

srićom si ti tu da mi ispravljaš greške …..

mironet

Avalone dobro ti je grl rekla-o,znaš i sam da su mekše gume brže sec od tvrđih,inače si pametan neznam kako ti je sada ova glupost ispala iz glave da je napišeš prije nego što razmisliš

avalon

mironet … može glupost ispast i meni ( samo …je li to glupost ? ) ako može glupost ispast coulthardu kad kaže o povezivanju nice sa engleskom publikom i novinarima da je za to “Najbolji trenutak je uoči same utrke.” i nastavija “Nico me odbio jer je razgovarao s novinarima njemačkog RTL-a. ” znači sa jednog intervjua bi nico treba “skočit” na drugi sa njim uoći SAME TRKE , a npr LH je smetala obavjest ( korisna ) iz boksa jer je u tom trenutku bija u šikani . valjda neke stvari ruše koncentraciju vozačima bilo u trci bilo UOČI… Read more »

mironet

Sam si rekao kako je Rosberg skidao po sec u odnosu na Hamiltona,a Hamilton jedva u des na odnosu prema vettelu,uvijek sam ti govorio bolje tri put pročitaj nego šta ideš odgovarat

mironet

Da je bio na tvrđim gubio bi po sec,jer več na samom startu nije mogao držat korak sa Hamijem i Vettelom

avalon

mironet… dobar si mi savjet da samo mi se valjda čini da ga se ni sam ne pridržaješ 🙂 da reka sam da je nico skida sec(unde) u odnosu na LH , a ovaj desetinke ( prosjećno 0,3 sec ) u odnosu na seba pa ? je li nico skinija skoro 7 sec sec ? nije valjda da sam napisa da je skida sec(undu ) po krugu jer to bi zančilo da bi ga do kraja trke prestiga pošto je minja gume u 42 krugu … mada ni tu ne bi bija daleko od istine jer nico je prosječno skida… Read more »

mironet

možda u maleziji nico i nije bija agresivan ali prema kraju trke on je smanjiva u sec razmak između sebe i LH dok je lewis razmak između sebe i seba smanjiva u desetinkama

Tko je to napisao? Ne kužim zašto jednostavno ne priznate pogrešku i nebi bilo ovoliko citata…

P.S. ODVAJAM TI POSEBAN-KRITIČAN DIO TVOG KOMENTARA on je smanjiva u sec razmak između sebe i LH

GLEDAJ u sec

mironet

P.S. Za sebom je kasnio 2,5 prije sc

https://www.youtube.com/watch?v=bSfmMnuv8r8

pogledaj si zaostatak rosa nad vettelom

Perica9

Ferrari ispred Mercedesa i odma “zabrinjavajući znakovi”

mzf1

“Nico me odbio jer je razgovarao s novinarima njemačkog RTL-a”, članak čisti revanšizam i to mi se ne sviđa ali da je Rosberg u krizi to je činjenica.

Mp4-4

Čini mi se da će i Lewis uskoro pokazivati “zabrinjavajuće znakove” , pogotovo ako im Vettel zabiberi i sljedeću utrku.
Sad im je postalo jasno da više nisu usamljeni na vrhu i eto nervoze, par sati prije toga su zdušno zazivali konkurenciju.
Naravno s figom u džepu, jer ipak se lakše “potući” u dvoje.

joshuazg04

Teško se miri sa istinom da je Lewis uvijek malo brži……. Sad je tu i Ferrari, nema više sigurnih dvostrukih pobjeda pa možda ukebam šansu………Teško do titule ikad, a godine su tu……….

lewis

Related Posts