Galerija fotografija s VN Velike Britanije

[nggallery id=49]

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1ALONSO

Jedna od najboljih trki posljednjih sezona, pirelli daj sredi te gume malo, studio F1 loše od studia do kvalitete slike, Raikkonen is faster than you nikome nesmeta i to je pokazatelj koliko ima ode licemjera FORCA FERRARI

Luka Tunjić

E to sam htio komentirati,tražili su da Grosjean pusti Raikkonena,To je to što sam bio govorio neki dan,da je Fernando ili Sebastian oni bi bili plačljivci koji nemogu preteči vozača,a kad je Kimi onda je to rutinski zahvat !

tsunami

za tvoju informaciju,grosjean je i kočio kimija,i ne samo da ga je kimi pretekao,nego ako sene varam još isti krug su ga pretekli i alonso i hami,a i nedugo poislije je odustao radi kvara na bolidu,koji je samo splet nesretnih okolnosti uslijed sudara sa webberom na početku same trke.

tsunami

ma na osnovu čega si zaključio da je ovo jedna od najboljih trka?i još kažeš daj pirelli sredi malo gume?
pa da pirelli radi gume kako treba a ne kako FIA i bernie i jean todt zahtijevaju,onda bi ova trka bila još jedna od procesija.
samo i samo radi pirellijevih guma jučer,ova trka je bila “zanimljiva”,i samo zato je bilo ovih spektakularnih pretjecanja.

F1ALONSO

Na osnovu 50-ak pretjecanja

House-13

Konačno da se i Alonso malo smije 🙂

Mateo300

šta niste stavili sliku puknuća guma,to je obilježilo utrku,čak su bila 4,a vi niste niti jednu takvu sliku stavili 😮

tsunami

ljudi ne krivite pirelli za ovo stanje sa gumama,oni samo rade gume kako im je naređeno,pa nije valjda da se niko ne sječa kad je bernie rekao da želi od proizvođača guma da one traju samo deset krugova po ne više?
i zato je bridgestone i odustao od f1,a pirelli je prihvatio,ali mislim da sad proklinu dan kad su pristali na taj glupi projekt,a sad je kasno i skupo za povlačenje.

Related Posts