Bautista hvali napredak Gresini Racinga

Nakon što je u današnjim kvalifikacijama osvojio prvu pole poziciju u kraljevskoj klasi, Alvaro Bautista pohvalio je napredak svoje momčadi.

27 – godišnji Španjolac pohvalio je napredak Hondine satelitske momčadi i najavio još bolje rezultate u ostatku sezone s obzirom da se u potpunosti prilagodio novoj ekipi i motociklu.

„Mislim da smo od početka vikenda izgledali jako dobro, bili smo brzi bez obzira na uvjete. Uložili smo veliki trud kako bi poboljšali motocikl i pronašli idealne postavke. Nakon što sam promijenio momčad, bilo je jako teško sve posložiti u nekoliko utrka,”, priznao je Bautista.

„Pun sam samopouzdanja i želim dobar rezultat u utrci. Jasno je da ću sutra morati pritiskati do maksimuma.“

Fausto Gresini, legendarni talijanski motociklist i vlasnik Gresini Racinga današnji je rezultat posvetio Marcu Simoncelliju.

„Ovaj trenutak želim posvetiti Marcu Simoncelliju, lijepo se opet smijati nakon toliko dana provedenih u tugovanju.“

„Ovo je neočekivani rezultat, no svjesni smo da nas sutra čeka teži dio posla. Naravno, presretni smo ovim rezultatom koji je potvrda našeg napretka. Prošlo je nešto više od godinu dana od kad je Marco Simoncelli osvojio prvi pole u Barceloni, tako da mu želim posvetiti ovaj trenutak.

 

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
VR46

Svaka čast Fausto..

Related Posts