Schumacher vjeruje u Stonerov povratak

Casey Stoner je dovoljno mlad da se vrati nakon određene pauze i stoga treba vidjeti hoće li se povući u potpunosti, rekao je njemački F1 veteran Michael Schumacher.

Legenda motorsporta i višestruki prvak Formule 1 već je komentirao odluku Caseya Stonera koji je uoči posljedne utrke u Francuskoj javno najavio svoj odlazak iz natjecateljskog motociklizma.  S obzirom da se i sam na sličan način povukao iz Formule 1 kada je bio na svom vrhuncu, Schumacher je prokomentirao Stonerovu odluku.

Podsjetimo, Schumacher se nakon nekoliko godina provedenih izvan trkaćih staza odlučio vratiti u Formulu 1 i danas je, unatoč svojim godinama, vrlo konkurentan i opasan protivnik.

S obzirom da je Stoner mnogo mlađi, Michael smatra da ima dovoljno vremena za njegov povratak u MotoGP, iako mnogi vjeruju da je Australčeva odluka konačna.

„Mislim da su svi iz MotoGP svijeta bili iznenađeni njegovom odlukom, uključujući i mene, no svi moramo poštovati njegovu odluku i osobne razloge koji su ga natjerali na takav potez.“

„No, Casey je vrlo mlad i lako je moguće da će se jednog dana vratiti.“

43 – godišnji Nijemac nastavlja:

„Svi imaju svoje razloge za povlačenje. Ja sam u trenutku povlačenja jednostavno bio preumoran.“

 

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
VR46

Schumi je imao 37g kad je odlazio a stoner 26g imao… Stoner nije umoran!!!

Grunf

Nije Schumacher otišao nego mu nisu htjeli produžiti ugovor … kakav umor. Tko zna šta “kuhaju” Stoneru u loncu punom politike, sponzora i novaca pa ti i ne preostaje drugo nego reći da odlaziš jer si umoran.

Nexus

Gluposti, baš nebi htjeli produžiti sedmerostrukom prvaku ugovor, a sve i da nisu htjeli koja ga momčad nebi željela? Pa samo od sponzora bi im se isplatilo, i da se svaku trku lupio u zid…..

MCFerrari

Rekao je da svako ima svoje razloge. Njegov je umor,kako kaze, a Stonerov nije naveo.

Related Posts