Izjave Williamsovih vozača nakon VN Indije

Premijernu VN Indije, Williamsova momčad neće pamtiti kao jednu od uspješnijih utrka. Rubens Barrichello završio je na razočaravajućem 15 mjesto, a Pastor Maldonado je zbog kvara na mjenjaču morao odustati.

Rubens Barrichello (15. mjesto)

“Oštetio sam prednje krilo u prvom zavoju na početku utrke, stoga sam morao obaviti neplanirani odlazak u boks. To je upropastilo moju utrku, jer sam boks napustio daleko iza ostalih vozača. Nakon toga smo morali promijeniti našu strategiju na jedan odlazak u boks, kako bismo izbjegli dodatni gubitak vremena. Dio zaostatka smo uspjeli nadoknaditi, ali nedovoljno za osvajanje bodova. Ovo je velika šteta, jer su naša vremena po krugu bila dobra, kao i degradacija guma, stoga smo mogli ostvariti bolji rezultat.”

Pastor Maldonado (odustao)

“Danas smo imali problem s mjenjačem, ali još uvijek ne znamo što je bilo uzrok problema. Trebamo obaviti provjeru. Prije odustajanja, moja je brzina bila dobra i gume su dobro funkcionirale. Bila je to nesreća. Sada se trebamo radovati posljednjim dvjema utrkama.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Limach

Citiram Maldonada “Sada se trebamo radovati posljednjim dvjema utrkama.” Čemu se oni imaju radovati,to kaj su najlošiji na gridu,ili kaj budu opet bez bodova,meni je to više za tugovanje nego radovanje.

lewis čobanlton

fantastična vijest !

Limach

Loši su,Maldonado sa Kers-om i Drs-om,nije mogao obići Petrova,još su samo dvije trke pa če se za njih mučna sezona napokon završiti.

matija

iz vikenda u vikend mi ih je sve teže gledat ovako loše

Related Posts