Ecclestone: Zaista uživam u svom poslu

Bernie Ecclestone izjavio je kako, unatoč raznim pritiscima s kojima se suočava, neće razmišljati o povlačenju sa svoje pozicije u Formuli 1.

Podsjetimo, trenutno su aktualne dvije goruće teme koje se zamjeraju Ecclestoneu: prodaja televizijskih prava Sky Sportsu i korupcijska afera po kojoj je dao značajnu cifru njemačkom bankaru Gerhardu Gribkowskom tijekom prodaje vlasničkih prava F1 investicijskoj kompaniji CVC.

“Ne brinem se nimalo. Moj kraj? Naravno da ne. I dalje ću raditi ono što najbolje znam – sklapati dobre ugovore i činiti mnoge ljude sretnima po pitanju Formule 1. Neki bi možda htjeli da se povučem, ali ja uživam u svom poslu. To je osnova po kojoj se ravnam – ako imam još snage i umijeća da pružim najbolje od sebe – to ću i raditi.”

Po najnovijim izvještajima, Ecclestone tvrdi da je njemačkom bankaru novac u njegovo ime uplatio Flavio Briatore. No, kaže da on nije imao nikakvu direktnu ulogu u tome:

“Briatore ni na koji način nije upleten u ovo. On je obavio plaćanje u moje ime, ali samo zato jer je ovaj čovjek prijetio da će me snaći nevolja ako se novac uplati direktno iz Velike Britanije. Briatore mi je napravio uslugu i, daleko od toga da ga uvlačim u slučaj, ja sam rekao istražiteljima za to,” zaključio je.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

ludi Bernie se neda 😀

nelson

kad odeš bernie f1 će postat ono što je bila nekoć a ti se igraj sa mladim curama

Mickey

A bas sam se pitao gde je Flavio…

Don

Boli ga kiki…

Evo jučer se šeće sa nekom gotovo maloljetnicom po Dubrovniku…

Hardcore F1 fan

Bernie je brži u zgrtanju novca od Chucka Norrisa.

|CRO|-Ferrari

dok se skupljaju pare on uživa normalno 🙂

TeaKong

Baš tako Buttone 🙂 Nema onog ko će njega slomit 🙂

Button

koji lisac taj bernie, njega neće nikad ukebat 🙂

Related Posts