Heidfeld nezadovoljan kvalifikacijama

Nick Heidfeld ostao je razočaran nakon današnjih kvalifikacija za VN Mađarske na Hungaroringu. Nijemac se kvalificirao na 14. mjesto, uz zaostatak od 2.6 sekundi za vodećim Sebastianom Vettelom.

“Danas ponovno nisu ispunjena naša očekivanja,” komentirao je Nijemac. “Dok smo se u garaži pripremali za kvalifikacije, nismo razmišljali o 14. mjestu, iako je to možda pokazatelj naše trenutne forme.

Trenutno teško izvlačimo dodatne performanse iz bolida, ali sutra ćemo svejedno biti u borbenom stavu za bolje pozicije. Ostvarivanje boljeg plasmana na utrci je svakako moguće. Da bi se to dogodilo, potreban nam je dobar start i ispravna strategija, stoga ćemo dati sve od sebe da sutra poslijepodne pogodimo oboje.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hamilon

ispricavam se zbog onog doli komentara al nevolin heidfelda

fazoon01

Šteta što nikad nije dobio priliku u vrhonskoj ekipi, vrlo zahvalan vozač, ne griješi puno i iz bolida izvlači ako ne maximum onda sigurno 90%.

kimi-fan

ja mislim da je bio Kubica od pocetka da bi i Renault vise se trudio oni znaju da su u rangu sa Mercedes GP i da nemogu vise….ali moje misljenje je da bi Kubica imao bodova koliko i Massa ili cak vise da je bio u utrkama od pocetkka sezone….

Ivan

Heidfeld se ima pravo žalit, jer nakon one promjene pravila o difuzorima iz Valencie Red Bull i Renault su bili pogođeni najviše, a nakon što su se vratila, i Red Bull se vratio dok je Renault ostao odostraga, jednostavno loša sezona za Renault.

HeiFan

naravno da moze. nije samo njegova krivica sto je Renault los.

hamilton

dont sruch to much
ni nemozes bolje

Related Posts