Horner oslobođen optužbi za neprimjereno ponašanje

Šef momčadi Red Bull Racing, Christian Horner, oslobođen je optužbi za ”neprimjereno ponašanje” nakon neovisne istrage u optužbama koje je protiv njega iznijela ženska članica osoblja. Odluka znači da će 50-godišnjak, koji je na čelu momčadi od 2005. godine, nastaviti nadzirati operacije Red Bull Racinga u Bahreinu i ostatku sezone, dok se momčad polako priprema za otvaranje nove sezone Formule 1 koja je na rasporedu već 2. ožujka s prvim slobodnim treningom.

”Neovisna istraga o optužbama koje su iznesene protiv gospodina Hornera je završena, te Red Bull može potvrditi da je optužba odbačena”, rekao je glasnogovornik Red Bull GmbH-a i nastavio:

”Podnositelj pritužbe ima pravo na žalbu. Izvješće o istrazi je povjerljivo i sadrži privatne informacije o strankama i trećim stranama koje su sudjelovale u istrazi, stoga više nećemo komentirati istragu iz poštovanja prema svima uključenima.”

”Red Bull će nastaviti težiti ispunjavanju najviših standarda radničkih prava.”

Istraga je uključivala dugotrajne intervjue s osobama koje su uključene u slučaj i trajala je nekoliko tjedana te je nekoliko stranaka javno prozvalo Red Bull da ubrzaju s istragom – uključujući vlasnika komercijalnih prava Formule 1 i budućeg partnera Forda.

Christian Horner je tijekom cijelog procesa tvrdio da je nevin te je prilikom lansiranja livreje novog RB20 bolida priznao kako su protekli tjedni bili izazovni za njega i momčad.

”Bilo je nemoguće izbjeći ometanje, ali momčad je vrlo složna. Svi smo fokusirani na nadolazeću sezonu, dakle, normalan dan u uredu. Podrška je bila fantastična”, rekao je Horner.

Pretplati se
Obavijesti o
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sladjan87

Ono smece od covjeka , Jos Verstapena izbaciti pod hitno iz padocka . Meni se sve cini da je to njegovo delo .

Desmo

Ne zna se tko ga je tužio, ni tko je to istraživao, ni tko je donio “presudu”..svakako je to sve radio netko tko za to nije ovlašten u cilju da se sve zataška..da je slučaj prijavljen Policiji to bi se radilo drugačije..pravi Sud bi ga osudio ili oslobodio ili bi kaznio tu osobu ako ga je lažno prijavila.

Crnac

Vjerojatno izvansudska nagodba.

robif

Pa tako nekako. .cini mi se da je netko htio lovu izvuc iz njega ili slicno

Webmaster

Naravno, nisam ni mislio da bude kriv, u zadnje 3 godine se ide maximalno na ruku Rb-u.

theKing

Cek,cek! Netko MORA biti kriv!
Ili horner (nebi me cudilo) ili doticna zenska osoba?
Znaci akose nije neprimjereno ponasao onda ga je ova optuzila sto je isto kaznjivo.

miha777

A koliko je rulje bilo sigurno u to da je bivši. Mislim na svoje you tubere..

Related Posts
7
0
Would love your thoughts, please comment.x