Horner: Max je u životnoj formi

Pobjeda Maxa Verstappena na Velikoj nagradi Kanade 2022. bila je, prema riječima šefa Red Bullove momčadi Christiana Hornera, remek-djelo, iako je odustajanje Verstappenovog momčadskog kolege Sergia Pereza umanjilo uspjeh momčadi.

Verstappen je utrku u Montrealu započeo s pole positiona, ali je usred utrke ostao iza Carlosa Sainza kada je Red Bull odlučio pozvati aktualnog prvaka u boks.

Međutim, Sainzov ulazak u boks kod sljedećeg virtualnog sigurnosnog automobila kada je Yuki Tsunoda izletio u drugom zavoju nakon izlaska iz boksa, osigurao je Verstappenu povratak na prvu poziciju, a Nizozemac se potom savršeno branio od Sainzovih napada u posljednjih 16 krugova i došao do pete pobjede u šest utrka, tj. šeste pobjede ukupno.

“Max je bio dominantan cijeli vikend i pritisak koji je morao izdržati u zadnjih 15 krugova nakon sigurnosnog automobila bio je stvarno impresivan.”

“Bio je izrazito hladan, a imali smo i problema s radiom, mislim da je on čuo nas, a mi njega nismo. Ali način na koji je vozio i kontrolirao brzinu i gume, bio je maestralan”, rekao je Horner. 

“Silverstone je sjajan, vodimo u oba prvenstva, a Max je u životnoj formi, momčad radi sjajan posao”, dodao je Horner o nadolazećoj utrci.

Horner je ipak bio malo razočaran zbog Sergia Pereza koji je pogriješio u kvalifikacijama, a potom i odustao iz utrke zbog problema s mjenjačem. Međutim, Horner je rekao da je Perez još uvijek u borbi za naslov, iako je ispadanje iz utrke zabrinjavajuće:

“Veliko je razočaranje što danas nismo imali Checu u utrci. Vidjeli smo da se prvenstvo toliko promijenilo. Sada ima isti broj mehaničkih kvarova kao i Max, što moramo razumjeti i riješiti.”

“Ali, prerano je bilo koga otpisivati ​​- nismo ni na polovici sezone, tako da je puno toga pred nama.”

Pretplati se
Obavijesti o
15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bobo2411

kad je Mercedes imao najbrži bolid na ravnom onda su RB i Max ismijavali Hamiltona i govorili da je lako tako biti najbolji…a sad kad oni imaju najbrži bolid sad je to šampionska vožnja 🙂 🙂 🙂

F1 fan

Znači najbolji i najbrži bolid je onaj koji je najbrži na pravcu? Ok….

Desmosedici

Da..sada je u najboljim godinama, još uvijek mlad a dovoljno i iskusan..osvajanjem prvenstva prošle godine skinuo je sa sebe i to psihološko opterećenje..sada je posve rasterećen..u top formi i on i momčad i bolid i ide im.

lando

Je, životnoj je formi sa 2sekunde bržim bolidom.
Lako je tako…..

F1 fan

2 sekunde brži bolid?? 2 sekunde?
Sori, sekunde ili desetinke??

Deyo

Sta je bilo, nema vise lewis7 kao alter ego, pa sada cepas sa profilom pod imenom lando?! Dzaba ti, znamo ko si! Jer pises gluposti, po obicaju. Najbrzi bolid je Ferari, ali usled problema i nedostatka vanserijskih vozaca nisu u stanju napraviti prednost. Max nema 2 sekunde brzi profil, ali cak i da ima, bukvalno niko ne zabranjuje drugima da razvijaju aute, kao sto je u najcrnjoj eri bilo zavranjivano drugima da probaju sustici Mercedesov motor. Postoji natecanje, a ne setnja.

lando

RB ima barem 1.5 sekundi ispred merca, ferrari necu racunat, ispadaju smiješni iz utrke u utrku.
Sezona je gotova a nije ni do pola došla a ti imaš paranoje od raznoraznih lewisa, žao mi te je.

Desmosedici

Lewis7 ili Lewis8..kako ono bješe?..Hahahaha!

147 kt

Ljuiz the 7

lando

Desmo i 147 ostavljaju komentar minutu jedan nakon drugoga, malo mi to sumljivo.

lando

147 odgovara desmu i lupi mu plus ali se zaboravi odlogirat iz 147 i ulogirat u desmo i 147 lupit plus…..

papaya

Opet ista stvar,da je wolfova izjava o Hamiltonu bilo bi…

zaslipljeni ljubomorni gadovi….

Pratiteljcro

Da je to dns izjavio wolf o hamiltonu to bi bila laz!!
Kako nekuzis pobogu?

Pratiteljcro

A sta si ono mislia?

theKing

Ee…da nije LH skinuo sve rekorde ili izjednacio od MS onda bi drugacije pricali.
To ih boli..

Related Posts
15
0
Would love your thoughts, please comment.x