Gasly i Tsunoda zadovoljni nakon kvalifikacija

Pierre Gasly i Yuki Tsunoda su odradili svoje najbolje kvalifikacije ove sezone u Bakuu. Ostvarili su šesto, odnosno osmo startno mjesto čime su podsjetili na sjajne prošlosezonske rezultate Alpha Taurija u kvalifikacijama. Kao što je i sam Gasly rekao, ovaj rezultat im je došao u pravo vrijeme s obzirom na slabije rezultate na zadnjim utrkama.

„Najbolje kvalifikacije ove godine koje su došle u pravo vrijeme, rekao bih. Razdvojiti dva Mercedesa je definitivno jako dobar posao. Sretan sam zbog momčadi jer smo imali dosta stvari koje su se događale u zadnjih nekoliko vikenda i glavna misao ulazeći u ovaj trkaći vikend bila je da pokušamo ne napraviti pogrešku, pokušati da stvari budu jednostavne i to smo napravili. Uspjeli smo pokazati jako dobar nastup i sretan sam time“, poručio je Francuz.

Njegov mlađi timski kolega je ostvario najbolji kvalifikacijski rezultat sezone, ali smatra da je imao sreće u drugoj kvalifikacijskoj rundi. Iako ove sezone ne ostvaruju tako dobre rezultate kao prošle, pokazali su solidnu brzinu na ulicama Bakua i možda će VN Azerbajdžana biti njihova prekretnica.

„Definitivno ću prihvatiti ovaj rezultat. Imao sam malo sreće prilikom prolaska u zadnju kvalifikacijsku rundu, ali mislim da je krug koji sam odvozio bio dobar, pogotovo uzimajući u obzir da je odvožen na starim gumama tako da sam zadovoljan nastupom. Kao momčad, mislim da smo napravili fantastičan posao pa želim reći jedno veliko hvala svima. Nadamo se da možemo nastaviti u istom tonu i sutra i nastojat ćemo završiti utrku s oba bolida u bodovima“, završio je Tsunoda.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x