U pripremi nova sezona Prvenstva Hrvatske u Gran Turismo Sportu – uključite se!

Digitalni motorsport zaživio je nedavno i u Hrvatskoj pa je na prijelazu iz 2020. u 2021. odrađena prva sezona službenog Prvenstva Hrvatske u Gran Turismo Sportu. U tijeku su pripreme za novo prvenstvo, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave za natjecanje…

Poštovani vozači, ljubitelji simulacija vožnje, a posebice Gran Turismo serijala, zajednica Gran Turismo Hrvatska i Hrvatski auto i karting savez Vam donose: Službeno Prvenstvo Hrvatske u Gran Turismo Sportu!

Traži se NAJBRŽI, NAJSPRETNIJI i NAJBOLJI vozač na najpopularnijoj platformi za online utrkivanje – Gran Turismo! Službeno prvenstvo je ove godine organizirano od strane GTHR zajednice koja broji više od 1300 članova koji se iz dana u dan utrkuju online te dijele svoja iskustva putem Facebook grupe: Gran Turismo Hrvatska – GTHR te Hrvatskog auto i karting saveza – HAKS-a – jedinog tijela ovlaštenog za provođenje i nadzor utrka na području Republike Hrvatske, člana Međunarodne automobilističke federacije – FIA-e.

Osiguran je bogati nagradni fond te podrška za najboljeg vozača u vidu nastupa na FIA Motorsport Games kao službenog predstavnika i „reprezentativca“ za 2022. godinu. Prijenosi polufinalnih dvoboja moći će se pratiti putem Kreator TV-a koji će redovito izvještavati o rezultatima prvenstva.

Nagradni fond se sastoji od:
1. nagrada: pobjednik ulazi u kvalifikacijski turnir (zajedno s pobjednikom 2020. te 2022. godine) čiji pobjednik postaje hrvatski predstavnik na FIA motosport igrama koje se održavaju u Francujskoj na stazi Paul Ricard u listopadu 2022., osvaja Gran turismo 7 igru te playstation plus pretplata u trajanju od 12 mjeseci.
2. nagrada: Sony PlayStation PS5 Pulse 3D Wireless Headset, igra Gran turismo 7 te PlayStation plus pretplata u trajanju od 3 mjeseca
3. nagrada: Igra Gran Turismo 7, te PlayStation plus pretplata u trajanju od 3 mjeseci.
4. – 12. osvojeno mjesto: PlayStation plus pretplata u trajanju od 3 mjeseci.

Ovim putem pozivamo VAS, ljubitelje online utrkivanja, da nam se pridružite i nastupite na prvenstvu! Pravo nastupa imaju sve dobne skupine te se nadamo da ćete se odazvati u što većem broju.

Da biste nastupili na ovom prvenstvu potrebno je obaviti samo 2 koraka registracije:
Pribaviti HAKS e-licencu: HAKS E licenca
Prijaviti se u GTHR zajednicu: GTHR Prvenstvo Hrvatske 2021

Završnice prvog prvenstva možete se prisjetiti u videu ispod:

Related Posts