Raikkonen: Borba u sredini poretka se nastavlja!

Kimi Raikkonen je uoči prvog ‘double header-a’ sezone u Portugalu i Španjolskoj najavio borbu u sredini poretka koja se vodi od samog početka sezone u Bahreinu.

Finac se nada kako će u na stazi Algarve u Portugalu uspjeti doći do prvih bodova u sezoni za Alfu Romeo koja ove sezone izgleda puno bolje nego prošle.

”Dvije nove utrke znači dvije nove šanse za postizanje dobrog rezultata i osvajanje prvih bodova u sezoni – nešto što smo silno željeli odmah na početku sezone, ali nažalost nismo u tome uspjeli. Nismo miljama daleko, ali borba u sredini poretka je ogromna te jedino uz dobar posao i malo sreće, koja nam je nedostajala do sada u sezoni, možemo očekivati prve bodove.”

Raikkonen se pritom podsjetio na prošlogodišnju utrku u Portugalu gdje je odličnim prvim krugom napredovao čak devet pozicija, ali je zbog nedostatka brzine u Alfi Romeo na kraju završio izvan bodova.

”Prošle godine sam imao zabavan prvi krug s puno pretjecanja, ali to mi neće biti na pameti.  Bitno je da imamo dobru utrku u cjelini jer se bodovi ne dijele niti na startu niti na kraju prvog kruga, već na kraju utrke te želimo biti u krugu osvajača bodova kada završi utrka,” zaključio je Kimi.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LUTHER

mene više za portugal i španjolsku brine dosljednost kažnjavanja…

SIR LEWIS HAMILTON

Icemana jos barem 2 sezone.

TORPEDO

Posljednja “faca” u F1

papaya

McLaren-Mercedes Kimi Raikonen
Iceman
Kuler

Related Posts