Formula 1 je objavila kako će zbog problema s pandemijom, koja ograničava ulaske u neke zemlje, otvaranje sezone biti održano u Bahreinu 28. ožujka. VN Australije i VN Kine su odgođene za drugi dio sezone, a mjesto u ovogodišnjem kalendaru Formule 1 je dobila Imola koja će ugostiti drugu utrku sezone.

“Sretni smo jer možemo potvrditi da će broj planiranih utrka ostati nepromijenjen,” rekao je Stefano Domenicali.

“Sjajna je vijest da smo mogli odmah odrediti novi datum za utrku u Australiji u studenom, te i dalje radimo s našim kolegama u Kini oko rješenja za utrku u Šangaju ove godine.”

“Jako smo uzbuđeni zbog povratka Imole u kalendar za 2021. godinu. Znamo da će i navijači s nestrpljenjem čekati utrku u Imoli nakon prve utrke sezone u Bahreinu. Naravno, situacija oko virusa sve diktira, te poučeni iskustvom iz prošle sezone se prilagođavamo situaciji zajedno s našim partnerima i promoterima utrka,” zaključio je Domenicali.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

dragomi je za imolu yess 2 utrka sezone to nije bilo još od kraja 80ih zasluzuje mjesto u kalendaru,,,,,kultnastaza, australija ce se baciti na jesen a kina otpada necemo imati 24 utrke?3 utka sezone volio bi da stave portimao ili turskuili hockenheim