Ricciardo može pomoći McLarenu da ponovno postane pobjednička momčad

Daniel Ricciardo svakako donosi svoj pobjednički mentalitet u svoju novu momčad McLaren, a to će još više doći do izražaja kada udruži snage s odličnim Landom Norrisom.

Surađujući s Australcem još ranije u Toro Rossu, tehnički direktor McLarena James Key, rekao je da je Ricciardo sposoban pomoći momčadi da ostvari svoj san da opet bude u vrhu poretka.

“Sjajno je imati Dana na brodu te radeći s njim otprije, znam da će donijeti nova i drugačija mišljenja i načine rada u momčad. Dakle, ako postoji neka praznina, imamo sjajnog momka koji će je popuniti”, rekao je Key.

Upitan za koje osobine posebno osjeća da će Ricciardo donijeti McLarenu, Key je naglasio Ricciardovo iskustvo kao višestrukog pobjednika utrka, kao i njegovu odlučnost za volanom. Dodao je i da će McLaren uživati ​​u Ricciardovom čuvenom i veselom karakteru i izvan staze.

“Nevjerojatno je odlučan kad se utrkuje. Mislim da će to sa svojim iskustvom i samopouzdanjem te onim što može učiniti, donijeti više samopouzdanja momčadi i malo drugačiji aspekt u odnosu na to kako određene stvari s automobilom vidimo.”

James je još rekao kako misli da uz Danielovu pomoć McLaren može napraviti još više koraka u smjeru vraćanja na stare staze slave. Smatra da je Ricciardo jedan od onih vozača koji bi mogao uskočiti u bilo koju momčad i dobro se snaći.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TORPEDO

Kao što je povijest pokazala u zadnjih desetina godina pobjedničke momčadi uvijek su imale tvorničke motore što McLaren trenutno nema…snaga tvorničkog motora nije ista kao što je snaga motora za privatnike,drugim riječima nemaju šanse postati pobjednička momčad.

klepesina

Slazemo se forumski kolega niti ce ijedan tim dobit sve isto kao tvornicka momcad na 1000 nacina bit ce zakinuti i nikada nece dobiti isti pack sto i tim br1 tako je za sve tvornicke tiove koji imaju svoje male ekipe

Related Posts