Momčad McLarena objavila je redizajniranu vanjštinu svojih bolida za sezonu 2020. Dominantna je i dalje “papaya” boja s plavim i crnim dijelovima, no pridodani su i elementi podrške kampanji #WeRaceAsOne.

Tako će bolidi Carlosa Sainza i Landa Norrisa ove godine imati dugine boje ispred stražnjih kotača sa svake strane, kao i na Halo zaštiti kokpita.

“Pri povratku utrkivanju mi u potpunosti podržavamo kampanju Formule 1 pod nazivom #WeRaceAsOne. Formula 1 i McLaren imaju publiku diljem svijeta i prepoznajemo povratak na staze kao veliku priliku našeg sporta za učiniti nešto na globalnoj razini.”

“Čvrsto radimo na stvaranju snažne kulture raznovrsnosti, uključivanja i jednakosti u našoj momčadi i u našem sportu”, poručuje CEO McLarena Zak Brown.

Iz Wokinga pojašnjavaju kako je duga na njihovim bolidima simbol jedinstva, solidarnosti i nade te da prepoznaju rad onih ljudi koji izlažu svoje živote riziku da bi spasili druge. Također, sva zarada od prodaje artikala u kampanji #WeRaceAsOne bit će usmjerena za pomoć ljudima koji se oporavljaju od virusa Covid-19.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
LHx6

Di je TORPEDO sa svojim “politika van iz sporta”?