Williams predstavio nove boje bolida

Kako su i najavili u Williamsu, danas su predstavili novu livreju svog bolida za sezonu 2020. Nakon raskida ugovora s naslovnim sponzorom ROKiT-om morali su promijeniti boje na bolidu, što su i napravili. Natpisi ROKiT i crvena boja su izbačeni, a bolid je ostao dominantno bijel s nijansama plave.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LHx6

It is understood that an agreement between Mugello and Formula One has been made for the Italian circuit to host the ninth race of the year which coincides with Ferrari’s 1000th Grand Prix.

Bit će zanimljiva sezona. Možda uspiju ugurati još koju dobru stazu.

LHx6

Djeluje brži

klepesina

Lijepe boje izgleda super jos samo da se bar malo poprave sto se tice konkurentnosti

Desmosedici

Jeli im ROKIT-a “maznuo” Mercedes?

Desmosedici

Nikako mi nije jasno gdje je tu pogreška. Pogon je vrhunski, iako možda ne baš istih perfomansi kao onaj u matičnoj momčadi Mercedesa. Bolid djeluje solidno dizajniran..ne odskače od ostratka grida nekim drugačijim rješenjem da bi mu tu mogla biti neka greška ili mana..uz to imaju ogromno iskustvo u pravljenju bolida..Russell izgleda jako talentiran vozač..pa opet posljednji..nije mi jasno..vidjećemo ovu sezonu.

LHx6

” iako možda ne baš istih perfomansi kao onaj u matičnoj momčadi Mercedesa. ”

Opet lupaš gluposti. Motori se prodaju istih specifikacija. Ukoliko se proda motor koji nije istih specifikacije onda je to kažnjivo. Vrijedi za sve dobavljače motora u F1.

Naravno, činjenice teoretičarima zavjere kao što si ti nikad nisu bile primamljive.

klepesina

Treba znat napravit kompletan bolid nije sve u motoru kupis motor i mislis sve si rijesio e nisi ni 10 % da je tako svi bi bili izjednaceni

Desmosedici

Dobro, slažem se. Budi sad drug kad me napadaju..ti bar stalno pišeš kako Williams i Mclaren, pa ni R Point ne dobijaju motore iste specifikacije kao Mercedes..a pajdi ti stalno udaraju pluseve..ja vam samo htio podići a LHx6 me odmah napao..i to sa zloglasnim citiranjem..Hahahaha!

klepesina

neznam svak ima svoje misljenje ja imam svoje mozda oni cak dobijaju isti motor al se mogu zaklet da nesmiju koristit full power ili ga dobijaju po potrebi i situaciji znaci manual power kontrol iz glavne sobe mercedesa al tako je kod svih jacik timova uvjek se pita tvornicka momcad svi ostali su samo prolani pioni

Desmosedici

I ja tako mislim..specifikacije moraju biti iste, ali se tu sigurno mogu radit određene stvari sa elektronikom tj. sa snagom.

klepesina

netreba mecka nista maznut nikome samo to dolazi pred vrata mercedesa i kuka da ih mercedes uzme tako ti je sa sponzorima dobavljacima inzinjerima i svime povezanim u f1 svak oce kod najboljih

Desmosedici

Ma šalim se..negdje sam pročitao da ROKIT prelazi sa sponzorstvom kod Mercedesa..naravno, ne kao glavni sponzor.

sportrider86

Sjećam se lijepih dana,Rothmans na Williamsu,Mild Seven na Bennetonu,Marlboro na Ferrariju,Benson & Hedges na Jordanu…i svi živjeli,sve je funkcioniralo,utrka F1 gotovo na svakom drugom kanalu…onda se zabranilo reklamiranje duhana,počele su se tražiti atraktivnije destinacije za utrke,neke su trajale 2,3 godine i staze su u par godina kao da su u đungli nastale…zapuštene do neprepoznatljivosti…
Što želim reći?!
– VRATITE REKALMIRANJE DUHANSKE INDUSTRIJE…zamislite na Mercedesu reklama “Pozdrav iz Rovinja…”

klepesina

bankrotirao bi cjeli rovinj da stavi samo jednu reklamu na mercedes il ferari prijatelju

sportrider86

Ali vrijedilo bi… 🙂

Desmosedici

Izgleda da je Rovinj bankrotirao i bez reklame na Mercedesu ili Ferrariju..najjednostavnija, najmarkantnija i meni najljepša duhanska livreja bolida je bio crveno bijeli Marlboro – Mclaren i par sezona Marlboro- Alfa Romeo Autodelta koji je imao indetičnu livreju, tako da su ih manje upućeni gledatelji teško razlikovali za vrijeme utrke..pa je stoga Alfa na kraju morala obojati u crveno vrh nosa.

LHx6

“i svi živjeli,sve je funkcioniralo,utrka F1 gotovo na svakom drugom kanalu…”

…a onda je netko izmislio internet 😉

Zakopao si se u prošlosti.

Desmosedici

Internet je postojao i prije tri godine kada je RTL zadnji puta obnavljao ugovor..a sada više neće..i o tome pišu svi mediji..valjda ne znaju da to više tako ne valja..da postoji Internet.

mody

trebalo je biti modro bijel kao 1996 ,, ma valjda nece biti kanta kao ovih godina

Related Posts