Kreator Gaming Fun Cup kao uvertira u prolongirano finale Pro Cupa

Odlukom vodstva Kreator Gaming Pro Cupa, finalna utrka prolongirana je za tjedan dana te će se održati 17. svibnja. Prije završnog čina ovog premijernog hrvatskog natjecanja u digitalnom motorsportu, brojnim fanovima i gledateljima vozači će ove nedjelje priuštiti dozu zabave utrkama Kreator Gaming Fun Cupa.

Iako je prvotni plan bio da će utrkom na stazi Dragon Trail – Seaside u nedjelju 10. svibnja biti spušten zastor na premijerno hrvatsko natjecanje u digitalnom motorsportu, Kreator Gaming Pro Cup, vodstvo natjecanja je u dogovoru s vozačima odlučilo ovu interesantnu priču produžiti za još tjedan dana.

Veliko finale Kupa, koji okuplja 14 profesionalnih hrvatskih automobilista iz različitih disciplina, održat će se tako 17. svibnja. Svi ostali parametri ostaju isti – svi vozači voze “Porsche 911 RSR”, o prvaku će se odlučivati na stazi virtualno smještenoj u hrvatsko okruženje, a kao glavni favorit za naslov prvaka finale dočekuje Davor Sertić, budući da ima devet bodova viška u odnosu na prvog pratitelja Marka Devčića.

No, važno je istaknuti da fanovi Kreator Gaming Pro Cupa i ljubitelji digitalnog motorsporta u nedjelju 10. svibnja nikako neće ostati uskraćeni za sjajan sadržaj.

U istom terminu, od 14 sati putem Kreator TV-a i YouTube kanala Kreator TV-a moći će se pratiti specijalna emisija posvećena upravo Kreator Gaming Pro Cupu, koja će poslužiti kao rekapitulacija do sada viđenoga i u kojoj će uz redovite komentatore sudjelovati i neki od vozača.

Također, bit će prikazane i vrlo uzbudljive sprint utrke Kreator Gaming Fun Cupa, nešto opuštenijeg oblika utrkivanja na platformi Gran Turismo, u kojem su sudjelovali neki od vozača Pro Cupa i njihovi specijalni gosti.

U sklopu tog sadržaja bit će najavljena i utrka na stazi Dragon Trail – Seaside, a moći ćete doznati i nešto više o planovima za budućnost digitalnog motorsporta u Hrvatskoj. Projekt je to na kojem se ozbiljno radi, a Kreator Gaming Pro Cup pravi je pokazatelj da ovakav oblik utrkivanja itekako ima svoju publiku.

Dakle, 10. svibnja od 14 sati uživajte uz Fun Cup, a napeto iščekivanja finala sezone Pro Cupa produžuje se do 17. svibnja.

Related Posts