McLaren predstavio bolid za novu sezonu!

Momčad McLarena je uoči početka nove sezone Formule 1 predstavila njihov bolid s kojim će pokušati doći još bliže vodećima nakon prošle sezone u kojoj su dominantno osvojili četvrto mjesto u poretku konstruktora.

Novi bolid je nazvan MCL35, a predstavljen je u McLaren Technology Centru kraj Wokinga u Engleskoj. Predstavljanju su nazočili vozači Carlos Sainz i Lando Norris, šef momčadi Andreas Seidl kao i mnogi drugi vodeći ljudi iz McLarena.

Kao što se i očekivalo, McLaren je zadržao svoje poznate boje na bolidu, ali su se ipak odlučili staviti mat boju. Bolid ima plavih dijelova zbog jednog od glavnih sponzora.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
White Lion

Izgleda dosta suzeno i nekako kompaktnije nego proslogodisnja verzija, nadam se da je ovo ta sezona kada ce McLaren napokon biti punopravni clan na postolju

klepesina

Tesko punopravni clan ali tu i tamo poneko visko mjesto se moze dogoditi…Pored vodece trojke jos nema sta trazit prvo nemaju konkurentan motor a cisto sumnjam da mogu sasijom to nadoknadit jer ipak nije tu Adrien Newey da skocka sasiju.Cak je i Seidl rekao danas na pretstavljanju optimisticni smo al ipak realisticni……

Related Posts