Šefovi Formule 1 planiraju se ovog tjedna sastati s vladinim dužnosnicima iz šest gradova u Kini kako bi vidjeli ima li potencijala za uličnu utrku. Predstavnici Liberty Medie jasno su izrazili svoje ambicije za dodavanje još jedne utrke u Kini kako bi nadopunili sadašnju utrku u Šangaju.

Razgovorom na utrci prošlog vikenda, Sean Bratches kao šef komercijalnog odjela izjavio je kako bi idealna bila ulična utrka – s glasinama koje su sugerirale da bi Peking mogao biti jedan od ciljanih gradova.

“U smislu interesa, bili bismo jako zainteresirani za uličnu utrku. Bilo bi to lijepo suprotstavljanje namjenski izgrađenom izvanrednom objektu koji imamo ovdje. Naša namjera je donijeti naš show ljudima,” rekao je Bratches.

Bratches je još rekao da su sastanci planirani za ovaj tjedan bili istraživačkog tipa, kako bi se pokušalo točno procijeniti što bi bilo moguće. Liberty je već pokazao svoju spremnost za dodavanje novih utrka u gradove s dodavanjem VN Vijetnama za 2020. godinu u glavnom gradu Hanoiju.

“Ako želite privući one koji ne prate Formulu 1 i postojećim fanovima još poboljšati dojam, potrebna je demonstracija toga kakav ovaj sport može biti,“ dodao je Bratches.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član

čemu to …

avatar
Član
mody

ma tako je stavljate još jednu uličnu a 4 ih je u kalendaru,sta ce 2 u kini utrke stavite sve utrke uaziji, bit ce sve dosadne kao ova u nedjelju,a njemačkoj su i italiji 2006 zabranili 2 utrke i zato su ispali imola i nurbugring a sta ce nam te utrke ulične???vratite imolu nurbugring,estoril,zandvort više utrk u europi p onda cemo imat 24 utrke pola njih treba iz kalendara. i mrzim utrke ujutro