Hamilton: Titula će u ovoj sezoni značiti više

Vozač Mercedesa Lewis Hamilton osvrnuo se na probleme s kojima se njegova momčad suočila u prva tri utrke svjetskog prvenstva. Tom je prilikom prokomentirao i kako će osvajanje titule u ovoj sezoni biti puno veći izazov, samim tim i veće zadovoljstvo za onoga tko se u konačnici okruni naslovom svjetskog prvaka.

Aktualni svjetski prvak mišljenja je kako su Ferrari i Red Bull trenutno brži od Mercedesa što je nakon nekoliko sezona dominacije Srebrnih strijela velika novost. Samim tim jasno je kako ove sezone zasigurno više nećemo gledati samo internu borbu Mercedesovih vozača za naslov prvaka.

“Mučimo se s formom još od Melbourna. U Kini su ti problemi postali još izraženiji i očitiji tako da je sada jasno kako smo u ovom trenutku po brzini druga ili treća momčad,” smatra Britanac.

U tekućoj sezoni Mercedesovi vozači još ne znaju za pobjedu i prilično je jasno kako su se odnosi snaga u prvenstvu značajno izmjenili, a to je priznao i Hamilton.

“Vidjet ćemo što će donijeti nastavak prvenstva. Ako se stvari nastave razvijati ovako, bit će vrlo teško pobijediti na kraju.”

“Ali, ukoliko se otvori takva mogućnost i na kraju ipak uzmemo naslov, on će svakako biti slađi.”

Ipak, unatoč teškoj situaciji Lewis ne gubi nadu i smatra kako još uvijek mogu poraviti stvari.

“Prošle smo sezone pokazali da smo momčad koja ima snagu i zajedništvo. Znam da ćemo svi dati sve od sebe da popravimo stvari,” zaključio je Britanac.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
katic7

Čovik po programima (izlazi po klubovima itd) non stop. Nebi stavia lovu na njega sad za Bakuu. Ferrari je trenutno bolji bolid bez ikakve sumnje al triba se cili Mercedes skupa sa Hamiltonon trgnit ako misle osvojit prvenstvo.

PavleF1

Pokušava smanjiti pritisak favorita, a samim time i opravdati svoje lošije vožnje ove sezone.. Ono treća smo momčad, pa ako izgubim ništa čudno, a ako kojim slučajem osvojimo prvenstvo onda sam bog brzine!!

Related Posts