Verstappen sumnja u pobjede na početku sezone

Max Verstappen potvrdio je očekivanja da će Red Bull u Australiju stići s nekoliko poboljšanja na svom bolidu za 2017. godinu.

Austrijska momčad držala se ispod radara tijekom zimskih testiranja pa su je mnogi odmah svrstali iza Mercedesa i Ferrarija. Međutim, kao i uvijek su se pojavile glasine da Adrian Newey sprema ‘čudesne’ nadogradnje za prvu utrku sezone.

U razgovoru za De Telegraaf, Verstappen nije znao reći koliko će nadograđeni bolid biti drugačiji od onog sa testiranja.

“Ne mogu reći. Ali izgleda bolje i nadam se da ćemo biti brži,” rekao je mladi Nizozemac.

Međutim, iako se nada poboljšanju brzine, 19-godišnji Verstappen ne vjeruje da se mogu boriti za pole position i utrku nadolazećeg vikenda.

“Osobno, mislim da ne možemo biti konkurenti za pobjede u ovoj fazi. Ali se možemo značajno poboljšati tijekom sezone i već smo počeli si time,” dodao je Max koji kaže kako ga je iznenadila Ferrarijeva forma sa testa.

“Možemo vidjeti da su napravili veliki korak naprijed i da će se sigurno boriti za pobjede,” zaključio je Verstappen, a što se tiče Mercedesa, dodao: ” Oni će uvijek biti tu. Vjerojatno su namjerno usporavali, kao i uvijek.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mr.Spaceguy

Samo strpljivo. Razvoj bolida tijekom sezone je na vasoj strani.

dxdy

jedno je sigurno, krš i lom će sigurno izazvati u prvom zavoju

F12013

Samo nek ide što dalje od Ferrarija…

dxdy

“Bull” uvijek pikira u crveno…

Related Posts