Dave Redding napustio McLaren

Nastavlja se restrukturiranje unutar McLarena, a ovoga puta je momčad napustio menadžer momčadi, Dave Redding.

McLarenov glasnogovornik potvrdio je informaciju, a pretpostavlja se kako Redding odlazi u Williams iako nema službene potvrde iz Grovea.

“Možemo potvrditi kako David Redding napušta McLaren Racing,” potvrdio je glasnogovornik momčadi iz Wokinga.

Na Reddingovu poziciju dolazi glavni trkaći mehaničar, Paul James, ali neke sportske odogovornosti će preuzeti i šef trkaćih operacija, Andrea Stella.

“Paul James postat će novi menadžer momčadi s fokusom na operacijsku i upravljačku stranu uloge. Naš šef trkaćih operacija, Andrea Stella, bavit će se sportskom stranom i odnosom s FIA-om,” potvrdili su iz McLarena.

Mjesto glavnog trkaćeg mehaničara sada će pripasti Kariju Lammenranti.

Vijest o Reddingovom odlasku dolazi samo nekoliko dana od službene potvrde kako McLaren napušta i izvršni direktor Jost Capito. Podsjetimo, uprava McLarena je prije nekoliko mjeseci odlučila kako je vrijeme da se iz kompanije povuče i Ron Dennis.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F12013

E sad, da su ovi svi odlasci(i to priično veliki kad se uzme pozicije tih ljudi) u Ferrariju, a ne u britanskom McLarenu, odmah bi dežureni mrzitelji Ferrarija pričali da je momčad u rasulu, da vlada talijanski šlamperaj itd… Ali na njihovu žalost ovo nije Ferrari, nego McLaren…
Nadam se samo zbog Alonsa da će ovo partnerstvo urodit pobjedama. I da, sad Andrea Stella preuzima sve veće odgovornosti i nekako se momčad Alonsoizira kako mi se čini s obzirom na dugogdišnju vjernost Stelle Alonsu…

Renault_F1_team

Ma čim taj Talijan Andrea Stella preuzima sve veću odgovornost izgleda da McLaren i jest u rasulu 😀

Related Posts