Rosberg i dalje oprezan zbog Hamiltona

Mercedesov vozač, Nico Rosberg, startat će s najbolje startne pozicije u utrku za VN Europe, dok će njegov momčadski kolega, Lewis Hamilton, startati tek kao deseti. Međutim, Nijemac je i dalje vrlo oprezan jer smatra kako će se Britanac brzo vratiti.

Hamilton je tijekom kvalifikacija nekoliko puta izašao izvan staze, a onda je u trećoj kvalifikacijskoj rundi udario u ogradu te će startati s desetog mjesta. Rosberg je sjajnim vremenom uzeo pole position.

“U Q3, Lewis je u prvom krugu izašao sa staze ispred mene. Ja sam morao napustiti svoj krug. Na kraju sam imao priliku samo za još jedan pokušaj, ali uspio sam ga sastaviti. Osjećao sam da je to dovoljno za pole nakon što sam čuo da je Lewis ispao,” rekao je Nijemac.

“Odličan je osjećaj startati s prvog mjesta jer imam najbolju priliku sutra. Staza je dosta zahtjevna i ne dopušta vam se niti jedna pogreška. Bit će to dugačka utrka s puno događaja. Očekujem brz oporavak Lewisa, iako starta s desetog mjesta. Vidjeli smo da je već jednom završio drugi iako je startao sa začelja,” dodao je Rosberg.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Zrinerf1

Lewis Hamilton gets replacement tyre for Baku start!!

delmusa

mislim da luis startuje iz boxa…

Nitro

zašto i ima li kakva potvrda

Boomerang

I treba bit oprezan, Lewis je opasan sa svake pozicije. Premda stječem dojam da se u zadnje vrijeme puno više oslanja na svoj talenat a manje na rad. Komentari tipa ‘simulator je pušiona’ govore u prilog tome. Smeta mi malo to što Mercedes prebacuje setup do kojeg napornim radom dođe Nico na Lewisov auto. U konačnici bi mu se to trebalo obit o glavu ali to bi bilo jako očito tek u nekoj kišnoj utrci. Zato mi se čini da je Nico u Monacu bio namjerno zariban. “Od svakog truda ima koristi” kaže poslovica, zato smatram da je ovo Nicova… Read more »

F12013

Ma boli te k… za njega!
Idemo Nico6️⃣🇦🇿🏆💪!

iceman_07

Haha tako je care, evo plus od mene 😉

Related Posts