Wolff još uvijek ne želi otvoriti pregovore oko novog Rosbergovog ugovora

Nico Rosberg je u Mercedes došao iz Williamsa 2010. godine, a prošlog ljeta je potpisao produljenje ugovora na dvije godine pa mu aktualni istječe na kraju sljedeće sezone. Međutim, ‘rat’ koji Nijemac vodi sa svojim timskim kolegom Hamiltonom je šefa momčadi Tota Wolffa natjerao da oba svoja vozača upozori na ponašanje i kaže kako nijedan od njih nije nezamjenjiv. Kada je riječ o novom produljenju Rosbergovog ugovora, Wolff je rekao da pregovori još uvijek nisu službeno otvoreni, nego da će momčad s tim pričekati do iduće godine. Austrijanac prvo želi vidjeti kako će se stvari u Mercedesu odvijati početkom 2016.

Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton je ove godine potpisao novi ugovor koji istječe krajem 2018., pa se pozicija Nice Rosberga u Mercedesu sada čini manje sigurnom.

“Vozačka postava je odlična. Oba vozača su veliki dio momčadi i odgovorni su za dovođenje ekipe tamo gdje se danas nalazimo. Međutim, prerano je raspravljati o Rosbergovom ugovoru. Želim vidjeti kako će se sezona odvijati. Postoje područja koja želimo razviti kao momčad. Vidjet ćemo kako će to ići”, prokomentirao je Wolff Rosbergov ugovor za Autosport.

Rosberg je od 2010. u Mercedesu osvojio 22 pole positiona i 14 pobjeda, ali do naslova svjetskog prvaka je u 2014. i 2015. došao njegov momčadski kolega Hamilton.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
joshuazg04

Alonso….. Fernando Alonso…..

Related Posts