Wolff: Rivalstvo između Hamiltona i Rosberga je dobro za Formulu 1

Zadnje dvije sezone borba za prvenstvo se svela na samo dva vozača – Nicu Rosberga i Lewisa Hamiltona. Iako je Britanac slavio prošle i ove godine, Rosberg je dokazao da ga ne treba unaprijed otpisivati. Mercedesov dvojac je prošle sezone odluku o prvaku preselio u zadnju utrku, dok je ove godine Hamilton potvrdio novu titulu nekoliko utrka prije kraja prvenstva.

Mercedesov šef Toto Wolff smatra da je njihovo rivalstvo odlično za Formulu 1, ali i za njemačku momčad.

”Rivalstvo poput ovog između Lewisa i Nice je odlično za sport, za momčad i za same vozače”, tvrdi Austrijanac. ”Oni guraju jedan drugoga prema naprijed, a samim time i momčad. To nam pruža sjajnu priču.”

Mercedes je zadnje dvije utrke završio na prva dva mjesta, a čini se da je samo upitno hoće li Rosberg sezonu završiti kao drugoplasirani ili trećeplasirani vozač. Sasvim je sigurno da će Ferrarijev Sebastian Vettel pokazati zube i krenuti u žestoku borbu za nove bodove i drugo mjesto u prvenstvu.

”Naravno, oni (op.a. Hamilton i Rosberg) uvijek imaju pritisak i od strane drugih vozača. Ferrari je imao loš vikend u Meksiku, no ne sumnjam da će biti prijetnja u Brazilu, kao i Williams nakon njihovog zadnjeg postolja. Ova utrka u Brazilu uvijek donosi iznenađenja”, zaključuje Wolff.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zjurina

Koja hipokrizija …tssssk

modesto

kakvo rivalstvo znaš li ti vuk što je rivalstvo?piqet vs mansell npr.ovo rivalstvo?hahahahah

otto

Koje rivalstvo?Za Wolfa je sve jako zanimljivo dok je Mercedes 1-2 i dok voze svoju vlastitu ligu a istovremeno moli boga da se Ferrari približi-s tim da ih ne pretekne-kako bi njihove pobjede dobile na važnosti.Nisu kupili dominaciju da bi se je odrekli sve dok imaju pretplatu,zapravo do sljedečih korjenitih promjena.

Ferrariforever

.meni ovo ne lići na rivalstvo.

Marlon Brando

Toto moj, nema tu ni R od rivalstva – ako ćemo gledati prijašnja slavna rivalstva.

Rosberg mora biti agresivan i kad to dobije, tek tada možemo očekivati pravo ‘klanje’.

fiko

Bilo je rivalstvo do Belgije 2014 dok hami nije ???????? A od tad je Roz. Stopiran

Related Posts