Rosberg: Privatni život ima utjecaj na vaše nastupe

Dok Lewis Hamilton četverotjednu pauzu koristi za dobar provod, njegov timski kolega Nico Rosberg vrijeme provodi sa svojom trudnom ženom. Mediji su se posljednjih dana dotakli kanala aktualnog svjetskog prvaka na društvenim mrežama, a Mercedesov šef Toto Wolff je rekao da ga ne zanimaju privatni životi njegovih vozača.

Nijemac se ipak oglasio te je rekao da privatni život ima utjecaja na nastupe u Formuli 1:

“Vaš privatni život ima utjecaj. Morate biti u ravnoteži i u trkaći vikend krenuti s jasnim umom. Čitam o tome s vremena na vrijeme. Uglavnom se radi o pronalasku vlastitog načina da se usredotočite. U sportu je važno da nemate previše drugih besmislica u vašoj glavi”, rekao je Rosberg njemačkim medijima.

Hamilton trenutno ima 21 bod više od svog timskog kolege i glavnog konkurenta za naslov, a ove nedjelje ćemo vidjeti kome je bolje ‘legla’ ova četverotjedna pauza.

20 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

i još nešto off topic za fanove nice ali hulkenberga … danas je nico navršija 28 godina ! SR nico i da nađeš neki konkurentniji tim u kojem ćeš moč pokazat šta znaš i možeš 🙂

MJ512

Znam da nije vezano za temu, ali Ferrari je potvrdio Kimija za sljedeću sezonu.
Forza Seb! Forza Kimi! Forza Ferrari! 🙂 😀

http://formula1.ferrari.com/en/scuderia-ferrari-raikkonens-contract-extended/

mclaren f1

Jedino šta može utjecat na Hamiltonovu formu su emocianlne krize i razne takve stvare kakve su se nerijetko dešavale dok je bio sa Nicole.
sad uživa, zabavlja se tijekom pauze (zasluženo) i ne vidim zašto bi to utjecalo na njegovu daljnju formu i nastupe

MJ512

Naravno da privatni život ima veze s formom, ali to je samo mali dio ukupne forme. Treba se poklopiti talent, bolid, prava ekipa, znanje, i treba imati muda. Ako bilo što od toga nedostaje nisi prvak. Rosberg ima prve 4 stvari, a za ovu zadnju nisam siguran, jer u medijima je jako glasan, a onda ga na stazi Ham pregazi. Prošle sezone mu je još bio blizu, ali ove ga Ham gazi samo tako. 🙂

avalon

“ove ga Ham gazi samo tako” … hahahahahaha kakvo nemilo gaženje ! u Q ali to ne mora značit ništa jer lani je NR u Q “gazija” LH pa izgubija titulu . u trkama ove sezone LH 5 NR 3 pobjede , oba su 9 trka završavala na postolju osim u mađarskoj . je li gaženje npr kad lewis pobjedi u australiji , a nco završi 2. sa 1.3 s zaostatka ? ili u kini sa 0.7 s zaostatka ? bahrein sa 6 s , kanada 2.2 s ? jedino u silverstonu LH je bija brži od NR za skoro… Read more »

MJ512

Činjenica je da Rosberg pada u formi, i da pada pod pritisak Vettela.

avalon

da istina , pada … u silevrstonu je završija 2. , a trku prije toga ( austrija ) je pobjedija . ako se vratim još unatrag u kanadi je završija 2. , a u MC je pobjedija = zadnje 4 trke 2 pobjede i 2 druga mista …baš je očit nicin pad 🙂 🙂

mclaren tooned

Zanimljivo, samo kad govorimo o zaostacima i o toj SRIĆI, istina da je u madarskoj LH zabrljo maksimalno, ali je pokušao, isto tako je i NR pokušao i zabrljao, ali je bar pokušao. Ni jedan nije imao sreće. Samo neznam koga je srića pomazila u MC, koliki je zaostatak bio prije SC. To nije bitno, od jednom sve se to prebacuje u 6 sek prednosti za NR. Tako da stvari treba pogledati malo šire, i tko ostavlja općenito bolji dojam svojom borbenošću i vožnjama. Prošle god je bilo borbe između njih dvoje, ove godine slabo.

Zeus

Njih 31 ne primaju istinu baš, ta istina… 🙂 🙂

Crnac

“…da se to nije desilo danas bi…” Postovani gospodine forumasu, da je moja baba musko, zvala bi se Dusko.

MJ512

Pod padom sam mislio da ne uspijeva smanjiti zaostatak za LH. 😀

MJ512

I da što mu znače ta 2. mjesta ako je Lewis prvi, a na stazi ga nema hrabrosti napasti. 🙂

avalon

ma pusti te šprehe … to je ka da bi ja sad napisa šta vridi lewisu 2. misto u austriji kad je pobjedija nico , a LH nije ima hrabrosti napast 😉 valjda znamo da preticanje može ovisit o poprilično faktora npr stanju guma , konfiguraciji staze , prometu , DRS zonama itd ,itd . bem ti , kad je nico tako inferioran kako to da je lani prije zadnje trke za lewisom koji je po vama u svim parametrima bolji zaostaja tek 17 bodova ? ove godine do mađarske zaostatak nice za lewisom je opet bija 17 bodova .… Read more »

MJ512

Kao prvo Nico ima zaostatak od 21 boda. Kao drugo zaostatak je takav jer je Lewis napravio grešku u Monacu, inače bi zaostatak bio veći. Kao treće i sam Rosberg nema opravdanja za to što je ove sezone slabiji od Lewisa, a kad već spominješ kako to da Lewis nije napravio veće vremenske razlike pogledaj zadnje kvalifikacije. Možda neznaš, ali više od pola sekunde u kvalifikacijama pokazuje kako vozi Lewis, a kako Nico. I da u par utrka ove sezone vidjelo se kako se Lewis igra s Rosbergom kada mu se ovaj približi on samo pojača tempo i Rosberg ga… Read more »

avalon

MJ512 …ma dobro šta se grčiš da pokažeš/dokažeš da si u pravu ? u pravu si po sudu večine cjenjenih forumaša ( hahahahaha…malo dolivanja ulja na vatru i taštinu dotičnih mi neče previše škodit mada brinem za svoj rejting pluseva i minusa ) čim si uša u raspravu samnom jer nema činjenice ma koliko bila provjerljiva koju večina može prihvatit ( makar posli provjere ) jer razboritost i objektivnost ovde najčešće ne stanuju . kad već pišeš da bi me valjda ispravija “Kao prvo Nico ima zaostatak od 21 boda..” možda bi treba čitat komentar na koji pišeš “kontru” 😉… Read more »

MJ512

Vidim da se tebi ne moze nista objasniti. Lewis ima 21 bod vise i to je dosta da znamo koliko je Lewis bolji. Lewis 2 titule Nico okruglo 0. 🙂

Frano Kiso

”Čitam o tome s vremena na vrijeme”, kaže Nico… Rosberg je postao pravi nasljednik ‘profesora’ Alaina Prosta. Sve on to profesorski odrađuje, snima, čita, uči, proučava, vježba tehnike disanja, meditira… A kad na stazi dođe do direktnog okršaja, do trenutka u kojem mora dokazati klasu, sve nekako ispari. Netko na odmoru voli piti koktele s Rihannom i odlaziti na humanitarne evente s Jackom Nicholsonom, dok netko voli gledati filmove s trudnom suprugom, no to ne čini nikakvu razliku na stazi. Hunt je provodio besane noći uz hrpu žena, droge i alkohola, pa je opet bio paklen vozač… Što bi se… Read more »

avalon

možda prost u direktnim “okršajima” na stazi nije pokaziva klasu je bi mu u tim trenutcima “isparila” no činjenica je da je francuz uprkos tome osvojia 4 titule ( 3. misto dili sa sebom na listi svih vrimena iza MS , fangia ) , 51 pobjedu ( 2. iza MS ) , 33 PP ( 5. na listi ) , 41 najbrži krug ( 3. na listi iza MS i kimija ) , 106 podija ( 2. na listi iza MS ) . prost je u karijeri bija u vodstvu 2 683 krugova ( samo su MS i senna tu… Read more »

Zeus

Jooj kad vidim Hunta u istom odlomku sa Lewisovim imenom, slabo mi dođe (ništa osobno), ovaj prvi nije fotografirao, ili imao grupicu koja to radi za njega, njega su tražili i fotografirali…

Tuzlaensis

Shots are fired! 😀

Related Posts