Hamilton: Pobrinut ću se da tijekom kvalifikacija u Monaku izađem prvi na stazu

Nico Rosberg je prošle godine osvojio pole position u Monaku. Kvalifikacije u Monte Carlu obilježile su kontroverze jer je Nijemac napravio pogrešku u svom drugom pokušaju te je produžio ravno u Mirabeau. Suci su nakon toga morali mahati žutim zastavama jer je njegov Mercedes W05 bio zaustavljen na nezgodnom mjestu, a Lewis Hamilton, koji je tada imao bolja prolazna vremena, morao je popustiti. FIA je kasnije pokrenula istragu, ali Nico je oslobođen svih optužbi.

Aktualni svjetski prvak će ove godine imati priliku prvi izaći na stazu, a to će, kako i sam kaže, definitivno učiniti. Cilj je prva pobjeda u Monaku za ekipu Mercedesa.

“Ne mislim da ovdje imam nedovršenog posla – zadnje dvije sezone sam imao bolid za pobjedu. Prve godine sam se mučio, prošle godine sam imao brzinu, ali druge stvari su se ispriječile. Nadam se da će ovaj puta biti drugačije – treća sreća.”

“Ove godine ću imati pravo izaći ispred njega pa ću se pobrinuti da to i napravim. Nisam zabrinut za prošlu godinu, idem pobijediti.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mclaren tooned

Bilo bi ok vratiti istom mjerom.

ivanh

Nadam se da će prvi izaći na stazu i da će “popušit”………ovakvog napuhanka formula već dugo nije imala…..

idijot

Dajte napravite Lewisu kapu po mjeri! 🙂

MJ512

Monaco je Rosbergov dom tako da vjerujem da će imati dodatnu motivaciju za pobjedu, a i bilo bi bolje da pobijedi zbog zanimljivosti prvenstva 🙂

Hurin

Psihološke igrice Hamiltona.

Related Posts