Grosjean si ostavlja otvorene opcije

Iako je ljetna stanka pri kraju, Romain Grosjean nije bliže odluci o svojoj budućnosti u Formuli 1. U Lotusu su željni potpisati s njim novi ugovor, ali se Grosjean izjasnio da prije odluke želi pričekati. Autosportu je rekao:

“Dok god su opcije otvorene.”

Momčad iz Enstonea prolazi tešku sezonu. Prošle godine su nakon jedanaest utrka 187 bodova, a ove godine imaju tek osam. Sve bodove osvojio je Grosjean, a već pet utrka nisu osvojili niti jedan. Između ostalih stvari, naštetio im je i lošiji Renaultov motor. Prema glasinama, iduće godine će prijeći na Mercedesove motore, no to još nije službeno.

Grosjean, s druge strane, je siguran da, što god se dogodi, iduća sezona će za Lotus biti bolja.

“Ne moraju me uvjeravati. Znam za što su sposobni. Znam da su u prošlosti napravili dobre bolide. Znam za probleme koje sad imamo. S obzirom da smo sada u procesu razumijevanja što ne radi dobro s bolidom i sa zračnim tunelom, ako znaju kakav proračun imaju s tim mogu raditi. Nadam se da će dobiti dobar motor. Tada ćemo moći ocijeniti za što su sposobni. Znam da momčad iduće godine neće ponoviti ovu sezonu. Reagirat će i poboljšati se. Iako možda iduće godine neće biti tako dobro, siguran sam da će se bolid češće moći boriti za bodove. To bi još uvijek mogla biti dobra momčad.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
perodeformero

Muljator.
Pravi prijevod članka je (ako je to izjavio on, bez “novinarskog ukrašavanja):
Upomoć! Hoću van iz ovog sranja! Ima li koje slobodno mjesto u nekoj dobroj momčadi? Po mogućnosti velikoj? Nema? Onda ništa. Zaboravite da sam kukao. Lotus je naveći, najbolji , naj naj….

KOve

Hahahaha, baš tako!

Tow Pie Pie

Odlična je ova slika Grosjeana. Bravo.

Related Posts