Moto3: Kent se vraća u ekipu Red Bull KTM Ajo

 

Britanski motociklist Danny Kent vratio se u redove momčadi Red Bull KTM Ajo s kojom će se iduće sezone ponovno natjecati u Moto3 kategoriji.

19 – godišnji Kent vraća se u Moto3 klasu nakon prilično teške sezone u vrlo konkurentnoj Moto2 klasi. Britanski je motociklist već surađivao s ekipom Akija Ajoa s kojom će iduće sezone ponovno krenuti u borbu za vrh Moto3 poretka.

Kent će tako nastupati uz Jacka Millera i Karela Hanika koji su već potvrđeni kao vozači momčadi Red Bull KTM Ajo za 2014.

“Jako sam uzbuđen zbog Dannyjeva povratka u našu momčad i vjerujem da će se odlično nadopunjavati s Jackom i Karelom. Već sam imao prilike surađivati s njim od 2011-2012. i bio sam jako zadovoljan tom suradnjom. S još jednom godinom iskustva, vjerujem da će druga prilika za suradnju biti dobra za obje strane.”

“Mislim da će iskustvo iz Moto2 klase biti od velike koristi Dannyju iduće sezone. Moto2 je potpuno drukčija kategorija i vjerujem da će iduće godine biti još bolji u Moto3 klasi,” rekao je vlasnik momčadi Aki Ajo.

Danny Kent nastavlja:

“Mislim da je ovo najbolja moguća prilika. Riječ je o vrlo predanoj skupini profesionalaca koja se uvijek bori za pobjede i naslove. Dat ću sve od sebe kako bi maksimalno iskoristio još jednu priliku za suradnju s momčadi. Jedva čekam početak testiranja za novu sezonu. Ozlijeda ramena je svakim danom sve bolje. Pokretljivost je bolja, pa vjerujem da ću biti spreman za početak prvih predsezonskih testiranja.”

Related Posts