Ricciardo o Red Bullu: Sada je na meni da se dokažem

Nakon prvog slobodnog treninga u Silverstoneu Christian Horner potvrdio je kako će iduće sezone za Red Bull uz Sebastiana voziti Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo ili Jean-Eric Vergne.

Daniel Ricciardo smatra da je sada sve u njegovim rukama te da se može izboriti za mjesto u Red Bullu.

„Da sam barem imao malo bolju sezonu i ostvario bolje performanse, bilo bi lakše jer još uvijek nisam odvozio prema svojim očekivanjima. Sada je sve u mojim rukama, dat ću sve od sebe jer mislim da mogu biti bolji“, rekao je Ricciardo.

Daniel se našalio i objasnio zašto je on najbolji kandidat za mjesto u Red Bullu:

„Ja sam samo zvjier koja želi biti oslobođena.“

Australac smatra da u Red Bullu znaju njegov talent te kaže da se dokazao. Ipak, u slučaju da odaberu Kimija Raikkonena, Daniel ne smatra da bi onda program Toro Rossa pao u vodu.

„Mislim da ako odaberu Kimija, to će biti vozač koji to najviše zaslužuje. To može biti jer još uvijek postoje manje sumnje u Jean-Erica i mene jer mi ne možemo nešto pokazati svjetskom prvaku“, priznaje Ricciardo.

14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Groff

Nakon današnjih kvalifikacija sigurno ima veliki plus u Red Bullu.

JFK

Nitko od njih nije loš vozač i svi su klasa za F1. Ipak razlika postoji između sredine i vrha. Mislim da je dvojac iz Torro Rossa naveden samo kao alternativa Raikkonenu samo zato da ne ispadne u izjavama da je on jedina prava opcija, što u biti je. Vjerojatno je već sve i zaključeno ili bar dogovoreno se samo čeka na potpis ugovora (ili je čak i to već obavljeno). Uzmite primjer Alguersuarija i Buemija koji nisu bili nimalo lošiji od ovog dvojca, pa što su dobili nakon dvije godine? Torro Rosso je platforma za testiranje mladih vozača, ali da… Read more »

big Ed

Danas nema loseg vozaca na stazi, stvar je u nijansama i borbi za konkurentnu ekipu. Sve su to zvijeri!!!

Ronin

Točno je da nema loših, ali velika je razlika između onih najboljih i ostalih na gridu za čudo ali velika razlika.

big Ed

Ipak ostajem pri stavu da nijanse odlučuju kad su vozači u pitanju, istina je da su te nijanse u najviše slučajeva i presudne, a da glavnu riječ vodi ekipa, pa otud ta, za čudo, velika razlika! 😉

arcii98

Kojeg god uzmu od ta 3 vozaca, bit ce uspjesni! 🙂

bosko makedonija

ja mislim ako dodje kimi nece mu biti lako austrijanci su nesto poput svabe oni ce uvek forsirati vetela zna se ko je ko “bela rasa” samo da ode weber na kraju sezone ima on sta da kaze…….

sennacher

A ja mislim da ti lupetaš gluposti onako napamet

R.Kubica

paa..nije los vozac,a nije i bas neki,sredina , to jest dobar za drugog vozaca…ali pravi ljubitelji f1 zele vidjati pravi show na stazi…a to se moze ostvariti sa kombinacijom Seb-Kimi ..zato bih vise volio tu kombinaciju.

fernandof1

za nejga su prije dolaska u formulu 1 govorili da je ogroman talent i da ce od njega sigurno biti nesto, pa sad, nek se potrudi za pravu priliku.

Interlagos2007

Na njima je da se bore koji će biti prvi iza Kimmija….. Na Kimmiju je da odluči….

Downforce

Kimija*

damir76

Hm, možda mu je prednost i što je Australac 😀

Alonso fan

Hahaha možda mu Weber sredi nešto preko veze 😉

Related Posts