Hulkenberg traži poboljšanja

Unatoč solidnom osmom mjestu osvojenom u Maleziji, Nico Hulkenberg nije zadovoljan u svojoj novoj momčadi – Sauberu. Hulkenberg je u Sepangu završio iza Lotusovog dvojca, a za petoplasiranim Massom zaostajao je velikih 28 sekundi.

U prvoj utrci sezone nije niti startao zbog problema s dovodom goriva, a na prošloj je preko timskog radija zahvalio momčadi na trudu, no traži puno više, jer, kako on kaže, ovo nije prihvatljivo.

Nijemac kaže da su gume najveći problem, jer kada god krene u agresivniji lov za Ferrarijem, Red Bullom ili Lotusom, to rezultira katastrofalnom degradacijom.

“Osjećam se poprilično dobro nagrađenim što idem doma s četiri boda poslije moje prve utrke u sezoni u novom bolidu s novom momčadi”, kaže Nico.

“Poprilično sam sretan kako je utrka prošla, posebno na startu jer smo bili jako brzi na intermedijima. Ali onda sam se zaglavio u prometu i nisam mogao proći ostale vozače. Mislim da je osmo mjesto zasluženo, uzevši u obzir da sam se morao dosta boriti.”

“Mislim da je potencijal tu, no moramo riješiti par detalja”, završio je Nico Hulkenberg.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spa-francorchamps

Nico je potpuno u prvu gume su pre-loše, ovo je totalna glupost od Pirellija i Fia-e

Lambo

To je i meni u neku ruku malo mutavo. Ko da voze po jajima, Joj isusek sad sam dva kruga brebrzo ušel u zavoj , gume su gotove , ahh ništa lagano kruzanje do kraja utrke moleči se da se dokotrljam do cilja, Gume bi trebale biti jače i tvrđe, da se bar donekle vozači utrkuju. Eto to je moje mišljenje,

sti_zu

dovoljno je DRS za umjetno utrkivanje, nisu morali i gume uništit..

Majki2111

Ja imam drukčije mišljenje. Meni je ovo super. Ne izdržljive gume, DRS, KERS, taktiziranje. To su super utrke. Ja obožavam takve utrke, bez obzira jesu li to dobre gume, je li to umjetno pretjecanje ili ne.

DMX

Ako mogu ostali može i on … i dosta više tih žalopoljki na račun guma!

elmedin

dajte covjeku bolid pa da zari i pali!!

Related Posts