Massa će za Maleziju dobiti novu šasiju

Felipe Massa dobit će novu šasiju za ovaj vikend kada se vozi VN Malezije.

“Već smo započeli s radovima da za Felipea pripremimo šasiju br.294, koja će zamijeniti sadašnju – 293. Također možemo potvrditi da će biti spremna za Maleziju.”

Nakon što je Brazilac prijavio čudno ponašanje svog bolida tijekom VN Australije, u Ferrariju žele ukloniti sve sumnje u nekakve slučajne greške u izradi šasije.

Podsjećamo, Massa se za prvu utrku kvalificirao na 16. startnu poziciju, s čak sekundu sporijim vremenom od svog momčadskog kolege. U utrci nije ostvario plasman nakon kolizije s Brunom Sennom. U tom trenutku bio je na 13. poziciji.

U službenom priopćenju još su jednom podcrtali svoju potporu za Felipea:

“On zna da može računati da ćemo mu napraviti sve što je potrebno, i s tehničke i s operativne strane. Što god je potrebno da pokaže svoje talente.”

Posljednja šansa?

Unatoč ljubaznim riječima, ovo bi moglo biti i posljednje upozorenje za Felipea. Naime, Ferrari će mu pružiti potpuno novu šasiju kojom će doći do konačnog odgovora – je li problem u njemu ili u Ferrariju. Još jedna utrka na značajno nižem nivou od Fernandove vjerojatno će biti izlazna karta za Brazilca.

86 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Chik

Držim palce, nek bude brži i od Alonsa

Related Posts