Nagradna igra: Rezultati petog izvlačenja

U prostorijama Priređivača danas su slučajnim odabirom računalne aplikacije izvučeni i peti dobitnici nagradne igre “KREATOR vas vodi na VN Brazila“! Ostale podsjećamo da je iduće izvlačenje 15. studenoga. Svim dobitnicima video igre ista će doći poštom. Dobitnici mogu očekivati nagradu u periodu od dva tjedna nakon izvlačenja. Slijedi popis nagrađenih:

Nagrada: PC igra F1 2011

1. Domagoj Groznica, Nikole Tesle 16, 44320 Kutina
2. Ivan Matić, Karaznik 38b, Zagreb
3. Davor Marković, Rapska 46, Zagreb

Nagrada: PS3 igra F1 2011

1. Arsen Radović, Pujanke 3 Split
2. Željka Knezić, Kralja Tomislava 36, Oroslavje
3. Mladen Božičković, Karla Dienesa 1, 35400, Nova Gradiška

22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Arsen

Ante Vetma-jos nema nista od nagrada :/

Josip

Ante Vetma, nadovezujem se na tvoj komentar vezano za greške prilikom slanja poruka.. opet nisan ima mira, pa san posla poruku za nagradnu igru, no nažalost još jednom sam dobio obavijest da poruka nije isporučena riječ je o tele2 mreži. Eto, pa problem možeš prosljedit operateru 🙂

Arsen

Ante Vetma:kad ce nam doci nagrade?

dado

mah bezveze je to onda.banirajte kolegu i gotovo.
hvala na odgovoru.nadam se samo da će klik stati na mom imenu pa da odemo do brazila.

dado

oprostite ali sada sam pogledao prezime dobitnika nagradne igre VN Italije,mislim nemam ništa protiv tog prezimena (ČEVAPOVIĆ) ali čevap mi je najdraže jelo kao i burek pa se ne bi čudio da slijedeći dobitnik za putovanje VN Brazila bude Buregđić Dejan.sory morao sam ovo komentirati.
šalu na stranu sajt Vam je odličan želim vam puno uspjeha.

dado

meni samo nije jasno što koba ili kova više ne znam kako mu je ime ima sa onom temom koju ste napisali. isto kao i tera što je napisala.ako imate problema sa tom osobom onda to riješite a ne da se bacaju neki ovdje komentari koji na neki način destabiliziraju odnosno bacaju u sumlju vašu nagradnu igru.
da i meni se desilo kao i kolegi josipu da mi poruka nije prošla.a dobro možda je to do operatera greška.a nikad ništa nisam ni dobio pa se nemam čemu niti nadati.

dado

ovo nije dobro.brisati komentar i onda ovako reagirati.još na kraju dodati “da li je sad jasnije”.malo mi to nervozno izgleda.što li se valja iza brda ako se ovako brišu komentari i nervozno se reagira na to.
tera i mene zanima tko će napisati Putopise nakon par dana VN Brazila.

tera

ni meni nije jasno ovo.kakve veze ima ova tema sa kovinim obrisanim komentarom.sada sam uvjeren da se nešto muti glede te nagradne igre (hm,u kojoj se ne muti)a jedino me interesira tko će poslije VN Brazila napisati kolumnu Putopisi?

seb

Zašto je izbrisana poruka kolege da je nagradno putovanje u Monzu bilo namješteno?

Arsen

onda imas problema sa mobitelom ili operatrom,meni sve uredno

Josip

..hm, ja san posla nekoliko poruka a za svaku mi je doša izvještaj: poruka nije isporučena.

Arsen

i jel moramo jos neke podatke poslat

Arsen

e,kad ce stici nagrade?

Dundalo

čestitke dobitnicima

Related Posts