Izjave pobjedničkog trojca nakon kvalifikacija u Brazilu

Kvalifikacije za VN Brazila bile su vrlo emocionalne za aktualnog svjetskog prvaka, Sebastiana Vettela. Nijemac je dana na Interlagosu osvojio svoju 15 ovosezonsku pobjedu i tako postavio novi rekord, koji je do sada pripadao Nigelu Mansellu.

Sebastian Vettel (1. mjesto)

“Bilo je dosta govora o ovom rekordu prije kvalifikacija i tijekom cijeloga vikenda. Mislim da je najbolje bilo jednostavno ne razmišljati o njemu.

Jučer smo imali težak početak vikenda i nismo bili 100% sretni s balansom, ali preko noći smo donijeli dobre odluke, te sam ulaskom u kvalifikacije bio puno sretniji i uživao u svakom krugu.

Bio sam sretan s prvim krugom u Q3, ali znali smo da najbolje tek dolazi. Uložio sam sve u posljednji krug. Bio sam emocionalan kada sam prošao kroz cilj, jer sam znao da sam dao sve od sebe. Nakon toga sam morao pričekati dosta vremena da bismo bili sigurni je li vrijeme bilo dobro ili ne. Načulio sam uši i dobio obavijest od inženjera da je Button na P2, pa da je Mark na P2 i konačno da sam osvojio pole position.”

Mark Webber (2. mjesto)

“Da, bilo bi dobro pobijediti sutra. Današnje su kvalifikacije bile dobre. Tijekom cijeloga vikenda smo bili snažni.

Bilo je dobro pritiskati Sebastiana i obojica smo izvukli maksimum iz naših bolida. Moj prvi krug je bio prilično dobar, stoga se radujem sutrašnjoj utrci.”

Jenson Button (3. mjesto)

“Ovo je zadnja ovosezonska utrka i želimo je završiti u stilu. Ovo su bile moje najbolje kvalifikacije na ovoj stazi u posljednjih 6 godina! Interlagos je tako dobra staza za dvoboje i jako dobra za pretjecanja. Osim toga, sutra imamo DRS na izlazu iz trećeg zavoja.

Nadamo se da ćemo sutra pobijediti ovu dvojicu (Vettela i Webbera), ali vidjet ćemo. Nadamo se završetku ove solidne sezone s dobrim rezultatom.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sennacher

Kao što nije svaki dan nedjelja, tako ni svake nedjelje ne pucaju gume, pa bile one baš i od samog Pirellija

LukaZovko

Nemojte ovo shvatit kao provokaciju ili uvredu ali ja prvi put cujem za pobjedu na kvalifikacijama!

DaMir

pobjednicokg trojca *NAKON KVALIFIKACIJA*

LukaZovko

Pobjednickog???

Razer

Alonso sutra osvaja…

ja

Webber sutra osvaja…

Related Posts