Izjave iz Mercedesa uoči VN Indije

Za nešto manje od sedam dana momčadi će po prvi puta izići na stazu Buddh na kojoj će se voziti VN Indije! U četiri godine to je peta nova staza (Singapur i Valencija 2008., Abu Dhabi 2009., Koreja 2010.). DRS će se koristiti kroz otprilike 62% kruga u kvalifikacijama, što je slično kao na Spa-Francorchamps.

Michael Schumacher

“Iduća utrka bit će u Indiji, po prvi put. To je država za koju mi mnogi ljudi govore da je fascinantna. Radujem se otkrivanju nove kulture i izlasku na ovu novu stazu. Siguran sam da ću biti impresioniran svime što je tamo napravljeno. Čini se da je interes za formulu 1 velik i nadam se da ćemo ih uspjeti zabaviti. Uvijek sam prihvaćao dolazak novih staza u kalendar i uživam u otkrivanju istih. U Koreji nismo imali previše sreće, pa sam dodatno motiviram za idući vikend.”

Nico Rosberg

“Ovo je prvi put da idem u Indiju i radujem se otkrivanju nove kulture. Planiram provesti nekoliko dana u državi i razgledati malo njihove znamenitosti, posebno Taj Mahal. Nadam se da će im utrka pružiti pravi spektakl. Uživam dolaziti na nove staze i mislim da ih učim jako dobro. Bit će zanimljivo jer svi moramo pogoditi pravi setup, a nemamo iskustva. Nadam se da ćemo opet biti među šest najboljih bolida na stazi.”

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sone

postolje je moguce samo ako prva tri tima imaju “los dan”,a nadam se da ce iduca sezona izgledati malo bolje po mercedes

ice

“ajmo vec jednom michael na postolje”
dobra,dobra!!

Alonso1

Nadam se da je ovo napokon jedna dobra nova staza na kojoj će bit puno pretjecanja a ne ko ova u valenciji i slično.

filip DU

nek svi mercedesi budu dobri 🙂 🙂 🙂

Davor

Ima dosta dugih pravaca…mozda spletom okolnosti konacno vec vidimo schumahera na postolju.

matija

ajmo vec jednom michael na postolje

K&M

Publiku cete zabaviti to je sigurno.

Related Posts