Bruno Senna nastupit će na prvom slobodnom treningu u Mađarskoj, što će biti njegovo prvo iskustvo u F1 bolidu u posljednjih šest mjeseci.

Obzirom na dugu pauzu, Senna kaže da će mu sigurno trebati malo vremena da se prilagodi, ali se nada da će korisnim informacijama pomoći ekipi u razvoju.

“Moram biti realan – šest mjeseci je jako puno i svjestan sam koliko je lakše postići dobar rezultat ako ih provedete u bolidu, a ne izvan njega. Naravno, pritisak postoji jer želim dobro odvoziti, ali također znam da ne trebam pokušavati činiti čuda.”

Iako je Senna u nekim kombinacijama spominjan kao potencijalna zamjena za Nicka Heidfelda, on inzistira na tome da je usredotočen na traženje stalnog vozačkog mjesta za iduću sezonu.

“Ja samo želim imati mjesto u bolidu što češće moguće, ali znam da sam tu rezervni vozač i moja uloga je takva da uskočim onda kada stalni vozač ne može. Hoće li se moja uloga promijeniti ne ovisi o meni. Ja se uvijek trudim da si povećam šanse za to.”

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
6 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
6 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
kimi-fan

neznam sta je Renault htio kad je dao sansu Senni a nisu ostavili Heidfelda….Senna nece doci do boda a i danas je tek 15 na prvom sloboodnom treningu a Heidfeld vise ima bodova od Petrova i u izravnoj borbi sa Mercedesom GP ima vise bodova i od Schumachera zbilja neznam na sta ih natjera taj potez….

avatar
Guest
hrelja

Vidjet cete da ce sutra on dokazati da krv nije voda!

avatar
Član
maminho

Po meni je Chandok prošle godine puno više pokazal od njega

avatar
Guest
Davor

Konacno da i on vozi f1 bolid jer hispania to prosle godine nije bila a bome niti ove,ne znam mozda covjeka u f1 drzi ime ali definitivno zasluzuje pravu priliku.

avatar
Član
TakagiSan

Šteta da nije česće na stazi u konkurentnom bolidu pa da pokaže i dokaže svoj talent !

avatar
Guest
Tonyvg

Pogreska u Renaultu,kao prvo je sto on nije odpocetka sezone njihov drugi vozac.Ja se kladim da bi postizao puno bolje rezultate od sadasnjeg drugog vozaca (Nicka H).Ali dobro,njihova odluka,vidjecemo kako ce se ponasati na tom treningu.Bas bih ga volio vidjeti u pravoj utrci,jer sigurno je ,da prosle godine nije mogao pokazati sve svoje adute i svoj talent u onoj Hispaniji…Pozdrav!