GP1.hr među akreditiranim medijima za VN Austrije na Red Bull Ringu!

S ponosom vas obavještavamo da redakcija portala GP1.hr ove godine ima svog akreditiranog novinara na Velikoj nagradi Austrije.

Nakon što su članovi naše redakcije imali priliku u svojstvu akreditiranih predstavnika medija izvještavati s Velike nagrade Mađarske 2019., Velike nagrade Italije 2019. i 2022. te ranije ove godine s Velike nagrade Australije u Melbourneu, praksa izvještavanja direktno s utrka nastavit će se ovoga vikenda na stazi Red Bull Ring, gdje se održava Velika nagrada Austrije.

Put Spielberga uputio se naš glavni urednik Igor Šestak, tako da će od petka do nedjelje nastojati prenijeti što više zanimljivih detalja iz F1 Paddocka na Red Bull Ringu. Stoga, pratite redovito objave na GP1.hr, kao i naše društvene mreže – Facebook i Instagram.

Nekih epizoda iz povijesti utrkivanja u Austriji prisjetite se ovdje, a za vikend se možete zagrijati i uz najavu utrke. Kao i svakog vikenda, na našem vas portalu očekuju i izvještaji svih sesija, a usput vas podsjećamo da Velika nagrada Austrije podrazumijeva ‘Sprint subotu’, tako da je raspored događanja sljedeći…

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x