Sergio Perez produžio ugovor s Red Bullom do 2024. godine!

Pobjednik Velike Nagrade Monaka, Meksikanac Sergio Perez, produžio je ugovor s ekipom Red Bulla do kraja2024. godine. Podsjetimo, Perez se pridužio ekipi iz Milton-Keynesa na 2021. godine umjesto Alexandera Albona. Potpisao je jednogodišnji ugovor, a lani je produžio na još jednu godinu.

Ipak, jasno je kako je Meksikanac sve ugodniji u bolidu Red Bulla. Trenutno je trećeplasirani vozač u prvenstvu sa 110 bodova, što je u dohvatljivom zaostatku za momčadskim kolegom, Maxom Verstappenom, koji vodi prvenstvo sa 125 bodova.

“Tako sam ponosan što sam dio ekipe. Sada se potpuno osjećam kao da sam doma. Radimo zajedno veoma dobro i moj odnos s Maxom, na i izvan staze, definitivno nam pomaže da idemo naprijed.”

Sergio Perez

Sve bolji i bolji

Perez je u prošloj sezoni uzeo drugu pobjedu u karijeri na VN Azerbajdžana. Uzeo je još četiri postolja u sezoni gdje je često imao nekonzistentnu formu. Ipak, ove je sezone ubacio u brzinu više. Pobijedio je u Monaku i osvoji još tri druga mjesta.

“Checo radi fantastičan posao otkad je došao u Oracle Red Bull Racing. S vremena na vrijeme dokazuje da nije samo veličanstveni timski igrač, već je narasla i razina njegovog komforta i sada je postao prava sila na vrhu grida.”

“Ove je sezone napravio novi korak naprijed i značajno je smanjio zaostatak za Svjetskim prvakom Maxom, što dokazuje i pole position u Džedi te predivna pobjeda u Monaku. Za nas nije uopće bilo upitno želimo li zadržati njegovu brzinu, vještinu i iskustvo.”

“Drago nam je što će Checo nastaviti s ekipom do 2024, to me jednostavno čini iznimno sretnim.”

Christian Horner.
Pretplati se
Obavijesti o
28 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZMija

ne bih ovdje komentarisao nista vezano za pojedine vozace vidim da s iznose subjektivna misljenja ato se kosi sa mojim karakterom da bi dao realno misljenje o bilko kom vozacu moram biti totalno neutralan i ne navijati za pojedine vozace nego voliti f1 takvu kakva je predugo pratim ovaj cirkus i bio sam navijac ali mi se ne svidjaju stvari koje dovode do toga da se neko izdize a neko sputava znam da je timska strategija vrlo bitna i naravno statistika ovog sporta meni se to licno ne svidja i ja to sada pratim i gledam skroz drugim ocima znaci… Read more »

Yukihonda

Ćeho👍…

Nosko

Meni izuzetno simpatičan i koristan vozač, i ove godine dokazuje da je RB potpuno pogodio sa njegovim dovođenjem. Drago mi je da je dobio novi ugovor, potpuno zasluženo. Makar ga je za mene već zaslužio nakon prošlogodišnjih fenomenalnih obrana.

Deyo

Citam ove krajnje glupe komentare o Perezu, i to mi je dovoljan razlog da vidim da o F1 pojma nemaju i da su poceli gledati F1 sa Netflixom, pa me ni ne cudi sto misle da je Hamilton najbolji. Perez je talenat koji je u osrednjem autu ostvarivao odlicne rezultate i dolazio do podijuma, cak umalo i pobedio u Malaziji Alonsa u mocnijem Ferraiju. Pobedio u Force Indiji, takodje osrednjem autu. I za ove godine pokazao da je sa razlogom tu. Jeste da je malo posustao u Red Bulli, ali Monaco je pokazao da su ga unajmili sa dobrim razlogom.… Read more »

lando

Pratim f1 više od 30g a za tebe bi rekao da si netflix fan pošto ne znaš da je svakom prvaku u pitanju vrhunski bolid.
Lewis je sedmerostruki svijetski prvak i nikom od vas sektaša na celu sa huljičem ne pada na pamet da je možda čovijeku nakon prošle sezone i svih onih ludila, pun k…. svega, da je razočaran i da odrađuje ugovor do kraja.
Ali nema veze, koliko vidim vama je pracenje formule i onako samo mržnja prema lewisu, za ostalo ne znate.
P.s. perez je mali vozač.

Yukihonda

uvijek ću biti za maloga poštenog ćestitog vozaća kao što je Perz.. ili ti ga pravoga fajtera tipa Max ima ih još… nego iscrtanoga lewisa…pa lewisa iskreno treba voljeti…nema tu mržnje… jednostavno nije karizma i to je to….

theKing

Kazes pravog fajtera tipa max? Ok,odlican je vozac. Rekao bi s pravom br.1 ALI kakav ce on biti sa 10 i vise sezona iza sebe,sa 36gid na leđima? Dali ce uopce biti u f1?

amadeus2022

Pratim F1 od 72, vremena Emersona Fitipaldija i šta sad? Nego zanimalo bi me kakvo je tvoje mišljenje o Russelu obzirom da kažeš da je Perez “mali”vozač? LP

lando

Kakve sad russel ima veze sa ičim, odgovorio bi ti da shvačam poantu pitanja.

amadeus2022

Pa eto, obojica drugi vozači u svojoj ekipi (ili je po tebi Russel prvi vozač), marljivo skupljaju bodove za ekipu, obojica voze odlično ove godine, ne griješe za razliku od Sainza, po meni obojica jako dobri vozači, konstantni, usporedivi, ili

lando

Russel je top klasa vozaca i buducnost merca i ne treba nikome ništa dokazivat.
Opet ne shvacam zasto oces da ih uspoređujem.

theKing

Bome,russell je top sto dokazuje svih ovih godina.
Ako dode u poziciju da bi ga ham trebao propustiti mislim da bi bilo ok da mu to napravi.
Jer vidi se da lujo samo odraduje ugovor i tko zna dali je u f1 sljedece sezone.

amadeus2022

Pa ne shvačam čemu omalovažavanje Pereza s tvoje strane. Za sada po ničemu nije lošiji od Russela ili Sainza a i puše za vratom Leclercu. Izgleda da su ovi iz RB papci kad su sa takvim vozačem ugovor potpisali ili

lando

Pa za mene jesu jer imaju gaslyja koji se maxu nebi micao na svaki poziv iz boxa ali oni potpišu vozača kojemu je jedini cilj čuvanje leđa nekome nego pravo utrkivanje.
Poanta nije u tome šta su oni napravili nego u tome što su navijaci RB a i momčad proslih godina omalovazavali botasa a sad imaju botasa na kvadrat.

Nosko

Po tebi je RB trebao potpisati Gaslya, a ne Pereza. Misliš da su napravili grešku, i da bi za njih to bio bolji izbor?

lando

Nije bitno šta ja mislim, pokušao sam ukazat na ne dosljednost određenog dijela navijača u iznošenju oprečnih mišljenja ovisno o kojem se taboru pripada i mislim da sam u tome uspio ovom raspravom.
Ni perez ni botas nisu pravi vozaci kad su dopuštali da ih se ponižava samo što je po nekima perez ministar obrane a botas vodonoša i još jako puno slicnih nadimaka a u biti su isto samo je po meni perez još i gori….

Nosko

Nisi ništa ukazao, nego instiktivno reagiraš čim netko spomene i još krzitizira Lewisa. Da bar iznosiš svoja mišljenja, tako bi i trebali svi, da se argumentirano razgovaramo i bili u pravu ili u krivu.
Ustvari, sve ovo što si napisao i popljuvao Pereza, samo pokazuje koliko si ograničen. Ništa pametno od tebe.

Deyo

Prvo, nema sanse da ti pratis F1 30 godina, a i ako je, onda si vecinu tih 30 godina prespavao, jer bi znao kako je doslo do hibrid svinjarije, i kako je namerno svaka konkurencija unistavana, preko tokena i ostalih gluposti. Ono je bila cista setnja, nekoga ko je imao auto za par sekundi brzih od ostalih. Ne mrzim, ali volim pravdu, a realno najbolji nije. I da pratis kao 30 godina, setio bi se odlicnih voznji Pereza u osrednjim bolidima, u jednom od njih je dosao i do prve pobede. Tako da pratis 30 godina, vec ajde da napises… Read more »

lando

Dejo, jesi kada bio na grdu 2-3 minuta prije starta utrke?

west

Sto si pobjedio pobjedio si ,sa ovim produzetkom ugovora strik oko vrata!!!

amadeus2022

Ajde da si to rekao za Hamiltona OK, rekao bih realno kakav su mu bolid pripremili ali Perez će sigurno još koju utrku dobiti jer RB si realno to može priuštiti. Što se ugovora tiče obzirom da Hamiltonove želje nisu bile ispunjene nije mi jasno zašto je potpisivao ugovor?

North33

Čestitke Cheku, strašan i beskompromisan vozač, da je više ovakvih na gridu bilo bi puno zanimljivije, no imamo što imamo i to je tako,

theKing

Najbolji no.2 vozac na gridu!!

lando

Nije to vozač, to je obična zavjetrina…
Ne bi se čudio da mu u ugovoru stoji da mora pomoc iskrcavat kamione po dolasku na utrku.

theKing

Svaka momcad koja se bori za naslov MORA imati prvod i drugog vozaca inace moze do naslova ALI jako tesko!
Perez to radi trenutno najbolje.
Bilo tko da je dosao u r.bull bio bi drugi vozac dok u ostalim momcadima sve po zaslugama.

amadeus2022

Prijatelju koliko vidim po bodovima definitivno je najbolji No.2 vozač, čak puno bolji od recimo Hamiltona. Dakle Perez, Sainz, Hamilton!

Webmaster

Njega nazvati vozačem je uvreda za ostale na gridu.

amadeus2022

Prijatelju kao što rekoh najbolji No.2 vozač na gridu, trenutno mnogo bolji i od Sainza i Hamiltona, pa što onda za njih reći?

Related Posts
28
0
Would love your thoughts, please comment.x