Ricciardo: Dobra utrka za momčad, ali moramo napredovati

Daniel Ricciardo je u Australiji, na svojoj domaćoj utrci, osvojio najbolji rezultat sezone sa šestim mjestom, a njegov momčadski kolega Lando Norris je završio ispred njega na petoj poziciji što je dobar rezultat s obzirom na loš start sezone.

Nakon utrke je Australac bio zadovoljan svojom utrkom jer su bili brži od ostatka momčadi iz sredine poretka, iako to nije ono čemu su se nadali u McLarenu uoči početka nove sezone.

”Jedna dobra utrka za nas kao momčad, napokon. Uspjeli smo držati tempo s Mercedesima i u nekim trenutcima smo čak bili i brži, ali mislim da je ovo danas realno stanje.”

”Nakon prve utrke u Bahreinu mislim da se nitko od nas nije nadao da ćemo ovako brzo napredovati do ove točke pa svakako moramo biti zadovoljni, iako bi naravno htjeli biti više. Drago mi je da su tribine bile pune i nadam se da su gledatelji uživali.”

Upitan o mogućim nadogradnjama na sljedećim utrkama koje se voze pretežito u Europi, Ricciardo nije bio pretjerano rječit ali je rekao da se prava poboljšanja mogu očekivati tek oko osme utrke sezone.

”Na nama je da prvo probamo riješiti probleme s bolidom tako da budemo konstantno u bodovima, a onda kako bude sezona odmicala tako ćemo imati i neke nadogradnje. Pravo poboljšanje možemo očekivati vjerojatno oko osme utrke sezone,” zaključio je.

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x