Koji su trenutno najbolji automoto sportovi za klađenje?

Automobilizam i motociklizam ne samo što su izuzetno atraktivni sportovi, već su i odlična prilika za uplatu dobitnog listića, ako ste zaljubljenik u online klađenje.

U Hrvatskoj se igrači sportskog klađenja najviše klade na nogomet, tenis, košarku i hokej na ledu, no dobru priliku za kreiranje dobitnog listića definitivno imate i izvan najpopularnijih sportova.

Vjerovali ili ne, mnogi stručnjaci se slažu da je najlakše ostvariti dobitak kladeći se na automoto sportove. Zašto? Iz dva razloga. Prvi je manji broj faktora koji utječu na ishod natjecanja, nego što je to u momčadskim sportovima. Drugi je to što u utrkama važnu ulogu ima mašinerija, a unaprijed je poznato tko sjedi za volanom najboljih jurilica.

Kladionice u Hrvatskoj nude zanimljivu ponudu automoto sportova na svojim online stranicama, a mi ćemo ovom prilikom analizirati tri različita prvenstva, u čijim natjecanjima je najlakše predvidjeti što će se dogoditi…

WRC

Svaka hrvatska kladionica u travnju je ponudila svojim korisnicima mogućnost klađenja na Croatia Rally, utrku Svjetskog reli prvenstva sa startom i ciljem u Zagrebu.

Riječ je o odličnom sportu za klađenje, a priliku prognozirati ishod imate svaki put kad najbolji relijaši svijeta međusobno odmjeravaju snage, ne samo kad se nalaze u Hrvatskoj.

Klađenje na reli zahtijeva besprijekorno znanje, ali oni koji ga posjeduju mogu zaista dobro zaraditi. Važno je uzeti u obzir tko je dobar po asfaltu, a tko po makadamu, dok na ishod utječe i vremenska prognoza. Imate pravo pogađati pobjednika, ali i one koji će se naći na postolju, što je ipak nešto lakše.

Postoji manje od 10 kandidata da se nađu na postolju, što vam olakšava posao, dok se na onog tko će prvi proći ciljem isplati kladiti samo uz koeficijent veći od 3.00, jer svašta se može dogoditi za vrijeme reli vikenda i nema potpuno sigurno prognoze, čak ni na najvećeg favorita…

MotoGP

Svjetsko motociklističko prvenstvo još jedan je fenomenalan sport za klađenje. U ponudi su čak tri klase, Moto3, Moto2 i MotoGP, a svaka dolazi uz pregršt slobodnih treninga, koji će vam tijekom vikenda otkriti tko u kakvoj formi dočekuje start utrke.

Provjerite što vam nude kladionice Germania i Favbet na motociklizmu, ali svakako i druge hrvatske kladionice, jer ćete pronaći duele vozača u utrci, što je najlakši put do dobitka. Naime, onaj na koga ste igrali može ući i deseti u cilj da svejedno pogodite prognozu, ako je protivnik pao ili završio iza njega!

Pri klađenju na motociklistički SP važno je uzeti u obzir formu vozača, ali i kome odgovara koja staza. Neke koje se voze suprotno od smjera kazaljke na satu mogu dovesti do iznenađenja, kao i velikih koeficijenata ako pogodite pobjednika.

Postoje i specijalisti za kišu pa imajte na oku vremensku prognozu, a svakako morate znati da je Moto3 klasa vrlo neizvjesna i tu se isplati igrati na iznenađenja, dok su Moto2 i MotoGP klase stabilnije i pogodnije za igranje na favorite.

Akcija na nedavno održanoj VN Saudijske Arabije (Photo by Sam Bloxham / LAT Images)

Formula 1

Daleko najlakši automobilistički sport za predvidjeti njegov ishod je – Formula 1! Naime, bolidi su potpuno nejednaki, a opet se odnos snaga mijenja iz utrke u utrku, na što bookmakeri najčešće sporo reagiraju.

U ponudi je i klađenje na kvalifikacije, što je izuzetno predvidivo, pogotovo dueli između vozača u sredini poretka. Možete se kladiti na TOP 3, TOP 6 i TOP 10, što vam povećava izglede složiti dobitni listić, a neke kladionice ponudit će vam i više od toga.

Pa ćete tako naći u ponudi kladionice Admiral čak i klađenje na slobodne treninge, uključujući i prednost koju će imati vodeći nad konkurencijom. Kod ovog priređivača igara na sreću možete prognozirati i konstruktora čiji će vozač biti najuspješniji, a dopuštene su i prognoze tko će prvi ući u boks, a tko prvi odustati, uz ogromne koeficijente na svakog od vozača, od 12.00 na više.

Obećavajuće oklade upravo su one tko će završiti utrku, a tko neće, pogotovo ako se pojave informacije prije starta da netko ima mehaničkih problema.

U Admiralu možete igrati i hoće li izaći sigurnosni automobil tijekom utrke, što ovisi prije svega o karakteristikama staze. Pogađati možete čak i nacionalnost pobjednika, kao i koja momčad će uspjeti osvojiti bodove s oba vozača. Sve to uz mogućnost dobivanja Free beta od 20 kuna za klađenje nakon uspješne registracije i još jednog Free beta od 20 kuna nakon prvog odigranog listića za 20 ili više kuna, kao i bonus dobrodošlice do čak 2.500 kuna, koji će se osim igračima Formule 1, itekako svidjeti i onima koji vole igrati online casino!

Dakle, automoto utrke u Hrvatskoj zaista su dobro pokrivene, a prilika za slaganje obećavajućeg listića je pregršt. Zato je prava odluka povremeno se udaljiti od popularnih sportova i okušati svoju sreću predviđanjem ishoda utrkivanja, jer baš tu imate odlične izglede pobijediti bookmakere…

Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x