Novo na GP1: Video sadržaj F1 mehaničara Martina Nađa

Pred nama je sama završnica izuzetno uzbudljive sezone Svjetskog prvenstva Formule 1, a kako bismo dodatno obogatili sadržaj na našoj stranici, započinjemo suradnju s Martinom Nađom – čovjekom koji je iskusio kako je raditi kao mehaničar u momčadima Formule 1, a koji se danas i sam bavi novinarskim poslom…

Pet utrka preostalo je u 2021. godini, a borba za titulu ne može biti neizvjesnija. Max Verstappen u težnji za osvajanjem svog prvog naslova prvaka svijeta ima 12 bodova više od sedmerostrukog prvaka Lewisa Hamiltona. S druge pak strane, u poretku konstruktora, Mercedes vodi ispred Red Bulla za 23 boda.

Sadržajna sezona puna preokreta i dramatike značajno je podigla interes za praćenje Formule 1, a za završnicu sezone, kao i godine koje su pred nama, redakcija portala GP1.hr obogađuje sadržaj video materijalima iza kojih stoji Martin Nađ (F1 Manijak).

Ekipa Toro Rossa u pripremama za VN Italije u Monzi 2018. (Photo by Peter Fox/Getty Images)

Martin je u svojoj karijeri započeo s radom u kompaniji Mate Rimca – Greyp pa Rimac Automobili. Nakon toga radio je za Koenigsegg Automotive, da bi potom postao mehaničar u momčadima Formule 1 – Scuderia Toro Rosso i kasnije Williams Racing. Radio je kao tehničar za obradu kompozita, bio tvornički mehaničar, a iskusio je i ulogu mehaničara na Grand Prix utrci s ekipom Toro Rosso.

I danas aktivno prati Formulu 1 te putem svojih videa, YouTube kanala i društvenih mreža objavljuje različite sadržaje vezane uz svima nam omiljenu trkaću seriju. Martinove analize, sadržaje tehničke tematike, najave utrka i ostale objave sada ćete moći redovito pratiti i dolaskom na GP1.hr.

Krećemo s video najavom utrke za Veliku nagradu Meksika, koja će se od 5. do 7. studenoga održati na stazi braće Rodriguez u Mexico Cityju.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMX

Mehaničar a sad je novinar … niš mi tu nije jasno. Al budući da je rimac u igri onda se očito radi o nekom dobrom PRu.

Gigi

Tako je, sve je prevara i Rimac i decko al ti si tu odma primjetio i hvala ti sto si nas upozorio.

Lewis8

A ja sam mislio da je Desmosedici mehaničar u Ferrariju.

Yukihonda

Martina pratim gotovo od samoga početka… ima se od njega svašta naučiti…podrška Martinu…

Related Posts